E masani tele le Bentley? O le faʻailoga e tali atu i le Bacalar faʻapitoa

Anonim

Ua tele naua "tasi-off" mamanu poʻo faʻataʻitaʻiga faʻapitoa na gaosia i tamaʻi faʻasologa na matou vaʻaia mai ituaiga eseese - Ferrari, Aston Martin, Lamborghini, Rolls-Royce, McLaren, Bugatti - ma, ioe, Bentley o le a ' ou te fia misia se vaega o le gaioiga. O le tulaga lea e mafua ai le Bentley Bacalar o le vaega Mulliner o le ituaiga Peretania.

Mulliner o le vaega e nafa ma Bentleys sili ona faʻapitoa ma sili ona matagofie, ae e le gata ai iina. O le tausaga na tea nei na faalauiloaina ai le gaosiga o le 12 iunite faʻaauau o le 1929 Team Blower, faʻapea foʻi ma le toe faʻaleleia o le 1939 Bentley Corniche.

Pau lava le mea na totoe o le atinaʻeina ma le gaosia o faʻataʻitaʻiga tulaga ese, pe mo ni nai vaega, e sili ona faʻapitoa ma faʻapitoa, toetoe lava pei o le toe foʻi i le amataga o le coachbuilt o Mulliner.

Bentley Bacalar

O le Bentley Bacalar o le muamua lea o lenei vaitau fou. Fa'atapula'a i na'o le 12 iunite, o lo'o i ai le tau e amata mai i le 1.5 miliona pauna (sili atu i le 1.71 miliona euros) ma ... ua uma ona fa'asoa.

E tusa ai ma le tala a Bentley, o se barchetta (moni, tamaʻi vaʻa), o se tino tatala ma naʻo le lua nofoa, ma se mamanu na matua aʻafia e le EXP 100 GT concept - e le o se mea e ofo ai, aua na mamanuina tutusa - na tuʻuina atu i le tausaga talu ai. faamanatu le selau tausaga o le faailoga.

Fa'asoa i la matou nusipepa

I le faaopoopo atu i le faatosinaina o laina, o le EXP 100 GT foi na aʻafia ai le filifiliga o meafaitino, lea e aofia ai le faʻaogaina o le pefu araisa mo le vali, fulufulu masani a Peretania, ma e oʻo lava i le 5000-tausaga le matua o fafie.

Bentley Bacalar

Ina ia faaosofia Bacalar tatou maua le 6.0 l W12 ua uma ona iloa e isi Bentleys. i luga o lenei roadster debits 659 hp ma le 900 Nm o le torque ma le felauaiga e fa uili (Active All-Wheel-Drive System) - o le faʻailoga o loʻo faʻaalia ai o le Bacalar e faʻaaogaina naʻo le pito i tua i le tele e mafai ai i le avetaʻavale masani e "faʻamalieina le lelei ma le faʻatinoina o galuega".

O le Bacalar o se Bentley e seasea ma iloga, ma e ui ina manino le faʻamalamalamaina, o le a avea ma se faʻalavelave faʻapitoa ma galulue faʻatasi mo naʻo le 12 tagata malamalama o le a latou faʻapipiʻi, aoina, ave ma faʻaleleia se tasi o le 12 o le a fausia.

Adrian Hallmark, Peresetene ma Pule Sili o Bentley Motors
Bentley Bacalar

Faitau atili