Mercedes-Benz ua uma ona gaosia 50 miliona taavale

Anonim

50 miliona taavale na gaosia . O le numera mataʻina na ausia e Mercedes-Benz (e aofia ai le Smart) o loʻo faʻailogaina ai se mea taua tele i le talafaasolopito o le faʻailoga fetu. O se numera e aofia uma ai fale gaosi oloa i le lalolagi atoa.

O le 50 miliona iunite o le iunite muamua foi lea na gaosia mai le Mercedes-Maybach Vasega S fou, e sau mai le Factory 56, i Sindelfingen, Siamani. O iina e gaosia ai foi S-Classes o totoe ma o le a avea ma nofoaga e gaosia ai le EQS fou.

O se falegaosimea na tatalaina ona faitotoʻa ia Setema 2020 ma o loʻo avea nei ma nofoaga sili ona maualuga faʻatekonolosi gaosiga mo Mercedes-Benz. E avea foi ma faʻamatalaga mo isi fale gaosi oloa i luga o le paneta o loʻo tuuto atu i le fetuutuunai, numera, lelei ma le faʻaauau. E ui ina mamao ese le tino, ae o loʻo faʻapipiʻi faʻatasi, faʻafetai i le MO360 numera faʻanatura.

Falegaosimea 56

Falegaosimea 56. O le falegaosimea lea e gaosia ai le S-Class fou ma le mea o le a gaosia ai le EQC i le lumana'i.

O se fa'alapotopotoga fa'anatura e fa'ataga ai se fa'alapotopotoga sili ona lelei o lau feso'ota'iga gaosiga o le lalolagi. E mafai ai, mo se faʻataʻitaʻiga, le fesiitaiga o le gaosiga o gafatia taʻitoʻatasi i le va o fale gaosi oloa e sili atu ona tali atu i manaʻoga maketi, faʻapea foʻi ma le ausiaina sili atu synergies ma tau maualalo ma faʻateleina le lelei ma le gaosiga.

"Mercedes-Benz e masani lava ona tutusa ma le taugata. O le mea lea ou te matua mitamita ai i lenei faʻamanatuga faʻapitoa o le gaosiga: 50 miliona taavale na gaosia o se mea taua tele i le talafaasolopito o la matou kamupani, ma o se tulaga tulaga ese na ausia e le au. "

Jörg Burzer, sui o le Komiti Faatonu o Mercedes-Benz AG, Gaosiga ma Sapalai Chain
Mercedes-Benz EQC, Bremen

O le 100% eletise Mercedes-Benz EQC na amata ona gaosia ia Me 2019 i Bremen, i luga o laina tutusa e pei o le C-Class ma le GLC, faʻaalia le fetuutuunai o ona laina i le gaosiga o faʻataʻitaʻiga ma ituaiga eseese o afi.

Afai o nei 50 miliona taʻavale na gaosia i le 75 tausaga talu ai o taʻavale e iai afi afi, o le isi ... 50 miliona e tatau, faʻaopoopo, taavale eletise. O le osofa'iga eletise a Mercedes-Benz ma Smart o lo'o "fa'agasolo atoa". Ina ua uma ona tatou iloa le EQC, i le 2021 e fa faʻataʻitaʻiga fou o le a faʻaopoopo i le EQ aiga o 100% faʻataʻitaʻiga eletise.

Fa'asoa i la matou nusipepa

O le EQA ua uma ona faʻaalia, ae seʻia oʻo i le faaiuga o le tausaga o le a faʻatasi ma le EQB, EQE ma le EQS. Ma mo le tausaga, i le 2022, e lua isi 100% eletise faʻataʻitaʻiga o le a faʻaopoopoina i le faʻailoga a le faʻailoga.

Faitau atili