Sa matou su'eina le Volvo XC60 B5. O le a le mea ua suia mai le XC60 D5 ua suia?

Anonim

Toeitiiti atoa le tolu tausaga talu ona matou tuʻuina le Volvo XC60 D5 i le suʻega, o loʻo matou tuʻuina nei le Volvo XC60 D5 i le suʻega. Volvo XC60 B5 - i totonu o le "Inscription" version, ma faʻapipiʻiina uma i le afi diesel tutusa, e sili ona malosi i le laina.

A maeʻa ona faitau lenei parakalafa, pe a na o le pau le eseesega i le va o le lua e foliga mai o le suiga mai le faʻamatalaga "D5" i le "B5" atonu e te fesili ifo ia te oe lava: "Aisea na latou toe suʻeina ai le taavale e tasi?". Ia, o le tali i lau fesili e matua faigofie lava.

Pe a suia mai le "D5" i le "B5", o lona uiga o le Volvo XC60 o loʻo i ai nei se faiga faʻafefe 48 V, lea e aofia ai se afi eletise ma le 14 hp ma le 40 Nm, ma o le mea lea, fai mai le faʻailoga, folafola le faʻaitiitia o le taumafaina e oo atu i le 15%.

Volvo XC60 B5 Fa'ailoga AWD
I le matagofie o le XC60 o loʻo tumau pea i le taimi nei.

O lea la, mo lena lava mafuaʻaga, na matou toe feiloaʻi ai ma le na filifilia "Taʻavale a le Lalolagi o le Tausaga 2018" ma matou o atu e suʻesuʻe pe o le faiga o le mild-hybrid e faia moni lava le mea na ia folafola mai.

I totonu o le Volvo XC60 B5

Ae muamua, o lenei toe faatasiga na faamanatu mai ia i matou le manaia o le talosaga a Suetena. I totonu, e ui lava e leai se mea fou, e le o se tala leaga. O foliga vaaia o loʻo faʻaauau pea ona matua faʻafeiloaʻi ma faʻatasi ai ma faʻataʻitaʻiga laʻititi, ma e tusa ai ma le lelei o le faʻapotopotoga ma meafaitino, o loʻo i ai i le tulaga o ona tagata Siamani.

Fa'asoa i la matou nusipepa

E pei o isi sui o lenei augatupulaga o Volvo faʻataʻitaʻiga, na faʻafeiloaʻi foi le XC60 i le tele o faʻatonuga faʻaletino, e aofia ai le faʻatonutonuina o le tau na - o le mea e leaga ai, i loʻu manatu - na faʻafeiloaʻi i le mata o le infotainment system.

Volvo XC60 B5 Fa'ailoga AWD
Ou te fiafia i ai… o le lanu enaena o totonu o le iunite faʻataʻitaʻi e matuaʻi vaʻaia.

I le tautalagia o le infotainment system, e pei o le V60 T8 PHEV na ou faʻataʻitaʻiina foi, e tatau ona ou viia mo ata lelei ma le mea moni e matua atoatoa, e ui lava e manaʻomia ai le faʻaaogaina.

Volvo XC60 B5 Fa'ailoga AWD

E tau leai ni fa'atonuga fa'aletino i totonu ole XC60.

I tulaga o avanoa avanoa, o le Volvo XC60 e ola e tusa ai ma lana galuega a le aiga ma e mafai ona faʻamalieina le felauaiga o tagata matutua e toafa ma a latou atopaʻu - o loʻo i ai le malosi o le 505 l, lava q.b. mo manaoga o aiga.

Volvo XC60 B5 Fa'ailoga AWD

I le uili o le Volvo XC60 B5

O le taimi lava e nofo ai i tua o le uili o le Volvo XC60 B5, o le taulaiga uma i luga o nofoa faʻalelei ma a latou fetuunaiga lautele e fesoasoani i le sailia o se tulaga lelei avetaʻavale.

Volvo XC60 B5 Fa'ailoga AWD
O le XC60 o loʻo faʻaalia ai auala taʻavale e fa, e aofia ai le "Off Road" mode.

Ua amata nei, o le 2.0 l diesel engine, ma le 235 hp ma le 480 Nm e tumau pea e pei o ia lava, faʻaalia o ia lava e lamolemole ma alualu i luma, faatasi ai ma se soa sili i le valu-saosaoa faʻasalalau otometi. Ae pe na fesoasoani le faiga o le mild-hybrid system e taofia ai lou fia'ai?

Afai e toeitiiti atoa le tolu tausaga talu ai, o se tasi o faitioga na matou faʻaalia o le maualuga o le faʻaaogaina o lenei Diesel unit - e toetoe lava a itiiti ifo i le valu lita - i le taimi nei, i se isi itu, o lenei autu ua avea ma se tasi o uiga lelei o lenei Diesel mild-hybrid Diesel. .

Volvo XC60 B5 Fa'ailoga AWD
E lelei le faitautusi o le mea faigaluega numera.

Ole averesi ile su'ega atoa ile va ole 6.5 ma le 7.0 l/100 km , ua oʻo lava i le lima lita ina ua ou aveina le XC60 e fai le mea e foliga mai na fuafuaina mo: 'ai kilomita.

O se faʻamaoniga e mafai ona faʻaopoopoina le tau faʻaopoopoina o faiga faʻafefete, aveese le avega mai le afi afi o le tuʻuina atu o faʻalapotopotoga fesoasoani eseese (mo se faʻataʻitaʻiga, ea malulu), faʻateleina le faʻaleleia o le tamaoaiga o le suauʻu o le taofi-amata faiga i le taulaga i le taulaga. .

Volvo XC60 B5 Fa'ailoga AWD

Atonu e le foliga mai, ae o le XC60 e faagaeetia pe a uma le asphalt.

I le "kilomita eater" mode, pe i luga o le alatele poʻo luga o se tasi o auala saʻo e le gata o Alentejo, o le XC60 o loʻo faʻaalia le maualuga o le mautu ma le leo - o le auala lea e "suia" ai e le Swedish SUV lona saoasaoa, e pei lava ona faia. , e tumau pea ona faagaeetia. Ua uma ona taʻu mai e Guilherme ia i matou i le silia ma le lua tausaga talu ai.

A oo mai i tulimanu, e ui ina saogalemu ma valoia, o le Volvo XC60 B5 e sili atu ona tipi ese mo le mafanafana, e le tuuina mai ia i tatou le aafiaga sili ona malosi avetaavale pe a i ai i ana pule - o se SUV ma uiga malolosi auala-alu ma aiga; e le o taavale uma e tatau ona avea ma tupu o le asphalt.

Pe sa'o le ta'avale mo a'u?

Fa'amalie, vateatea, saogalemu, fa'aauupegaina lelei, malosi, tele ma sili atu le tamaoaiga, o le Volvo XC60 o se tasi o SUVs ou te talisapaia sili i lona vaega.

Volvo XC60 B5 Fa'ailoga AWD

E moni e le o iai le malosi malosi o le BMW X3, peitaʻi, e faʻamaonia e saogalemu, vaʻaia ma o se auala sili ona lelei, faʻaalia i latou o loʻo nofoia le maualuga maualuga o le mafanafana.

E ui i le mea moni o loʻo tatou i ai i se vaitau lea e foliga mai e taulaʻi le tele o faʻataʻitaʻiga, ae sili atu i mea uma, i le ausiaina o le malosi malosi, o le auala ese lava na filifili Volvo e mulimuli ai e tatau ona faʻamalo, aemaise lava ona o le faia o lea mea e leʻi toilalo ai le fatuina o se fa'ata'ita'iga atamai tele.

O lea la, afai e te manaʻo e faimalaga, e oʻo lava i le alu ese mai le asphalt ma manaʻo e ave lou aiga i le saogalemu ma le mafanafana, o le Volvo XC60 B5 Inscription atonu o le filifiliga sili lea.

Volvo XC60 B5 Fa'ailoga AWD

Faitau atili