Sineva, o se Faleoloa o loʻo i ai iina mo pioga

Anonim

Faatoa ou taunuu mai Geneva ma ou iloa ai ua ou tusia nei laina i luga o se vaalele i Atenai, lea o le a ou faataitai ai le Range Rover Evoque fou i nai aso o lumanai.

O le mea e malie ai, o le Jaguar Land Rover o se tasi o le toesea mai le 2019 Geneva Motor Show, e leai se faʻanoanoa i le misia o le faʻaaliga a Suiselani ma le SUV lea e tatau ona faʻatau atu e pei o falaoa vevela, e faʻaola ai tala. A maeʻa ni faʻaaliga se lua, o se tasi oi latou ma se fesoʻotaʻiga puupuu ma Guilherme Costa i Lonetona, ua oʻo i le taimi e faʻamalamalama ai mea uma e uiga ia Evoque.

E sili atu nai lo le toesea, lea pe a vaʻavaʻai totoʻa, e toalaiti, o lenei lomiga o le Geneva Motor Show o se tasi o mea sili ona taua i tausaga talu ai nei.

2019 Sineva Motor Show

O se vaiaso atoa na matou ausia uma ai faamaumauga a le au maimoa a Razão Automóvel. Na matou faia se faʻasalalauga malosi o le Geneva Motor Show, faʻatasi ai ma ata ma vitio na fafaga i le silia ma le 60 tala faʻasalalau i luga o la matou upega tafaʻilagi. O se galuega na maua ai taunuuga ma i le faaiuga, o taunuuga e taua.

le osofa'iga a Farani

Peugeot ma Renault, le au tele ma le Farani, na tauva i le mamafa o le lua: 208 ma clio . I le tasi itu, o le 208 na ofo i totonu i luga aʻe o mea na faʻamoemoeina e tagata uma ma fafo e alu ai. O le Renault Clio e sili atu ona tupu i le toetoe lava o auala uma (itiiti le umi, o se mea e matua ese lava i aso nei).

Peugeot 208

I se palota i la matou Instagram, o matou tagata mulimuli palota i le 208 fou e sili ona fiafia e faasaga ia Clio . Ose faia'ina tele: 75% e lagolagoina le 208, mai le silia ma le 2100 tagata palota. O le a tatou maua se mea e ofo ai i le faʻatau? E foliga mai o lea ua i ai i le itu tau ma e le faigofie ona manumalo ia Renault…

Na ave e le vaega Volkswagen ni nai manatu ma faʻaoga faʻapipiʻi o faʻataʻitaʻiga o loʻo i ai nei i Geneva. Ae o nisi foi o tala fou, e pei o le Volkswagen T-ROC R , faatasi ai ma le 300 hp, ma tuua ai le falegaosimea i Palmela mafanafana. O LE ID taavale toso e tatau foi ona talanoa i ai, o le nostalgia e fetaui lelei ma o se faʻamatalaga faʻaonaponei manuia.

Volkswagen ID. Geneva buggy 2019

I le SEAT na matou vaʻaia se laʻasaga agai i le eletise ma le el-fanau , lea e faʻaaogaina le MEB platform a le vaega ma e le mamao mai le gaosiga o le gaosiga, e tusa ai ma sitaili.

I le isi itu, i le CUPRA, sa ou nofo i lalo ma le Pule Sili o le ituaiga, Wayne Griffiths, ma matou talanoa mo le 15 minute i se faatalanoaga o loo maua i luga o le vitio i luga o la matou YouTube channel. Fa'amanatuina le tasi tausaga, fa'amanatuina le CUPRA ma le Fa'atonu i Sineva, o le fa'ata'ita'iga lata mai o le fa'ata'ita'iga muamua 100% CUPRA.

CUPRA Formentor

Na ave e Audi le Q4 e-tron manatu, e-tron sportback ma plugin fou mo tofo uma i le salon. tuaoi o Porsche na maua le pito i luga ile 911 i Sineva, ma o iinei o le a tatou faia ai i lenei vaiaso, ma Francisco Mota i le uili.

Fa'asoa i la matou nusipepa

O le FCA foi o le pati, na ave se tolu mamafa mamafa. FIAT na faʻaalia e le itiiti ifo manatu e le o misi ma o le isi Panda e mafai foi ona avea ma faʻataʻitaʻiga pisinisi fou. Na tuuina atu e Alfa Romeo le Tonale , o se SUV hybrid, o le faʻaaliga o le faʻataʻitaʻiga eletise muamua o le faʻailoga Italia.

Alfa Romeo Tonale

O le Jeep e tele foi lona peti i le eletise, e faʻaalia ai o le Renegade ma le Tapasa e mafai nei ona faʻapipiʻi i le pusa. I Ferrari, na matou vaʻaia ai se saafiafiga mamalu i le afi V8.

Na ave e Mazda le CX-30 , o se SUV e tumau i le va o le CX-3 ma le CX-5. Fa'aoga le tulaga tutusa e pei o Mazda3 , o le a manuia? O le tau pe a uma lafoga o le a faʻamaonia ...

Ae i le Iapani, na iu lava ina matou vaai i le Toyota GR Supra , e aunoa ma se fa'ailoga, i le Geneva Motor Show. Na ou nofo i totonu ma na o le tasi le mea e mafai ona ou taʻu atu ia te oe: Ua le mafai ona ou faatali e ave le taavale.

Mercedes-Benz ma BMW, o loʻo faʻatasi i le faʻaaliga, e le mafai ona faia ni faʻamatalaga manino. Na fa'ailoa mai e le fa'ailoga fetu le CLA Taofi Taofi , e fiafia le Salon e tuli manu i le Peugeot 208, lea na malepe uma faamaumauga...

Fa'asoa i la matou Youtube channel.

BMW ua uma ona faʻamaonia i Geneva o le fatugaʻo lua o loʻo i ai iinei e nofo ai, ina ua uma ona tuʻuina atu le BMW 7 fa'asologa fa'atasi ai ma le mea'ai tele lava... ioe, e matua tele lava. I luga o le ala, na ia aveese le pito i luga o le Série 8. O le a tuʻuina atu uma i Potukale, i le Algarve.

Sineva ma fa'atinoga... i taimi uma

I ta'aloga ta'avale ma ta'avale, o le Geneva Motor Show e tumau pea le le mafaia. Na ave e Bugatti le La Voiture Noire , lea e faaliliuina i le euros o lona uiga: 11 miliona faaopoopo lafoga, pe afai e te manaʻo ai, o le taavale fou sili ona taugata i le talafaasolopito. Fai mai tala, o ai lava na fa'atau mai e latalata ane, tu'u le igoa o le aiga i se igoa fou: Piëch.

Bugatti La Voiture Noir
I le faaopoopo atu i La Voiture Noire, na ave e Bugatti le Divo ma Chiron Sport "110 ans Bugatti" i Sineva.

O le Piëch Mark Zero, o le 100% eletise 2-seater GT e mafai ona fa'atumuina i lalo ifo o le 5 minute, na faia lona amataga i le Salon. O le fa'ai'uga mulimuli, e tusa ai ma le fa'ailoga, e taunu'u mai i le 2021.

O Koenigsegg, i le isi itu, na ave i Geneva le taʻavale e manaʻo e pule i mea uma ma tagata uma, le Jesko . O lo'o iai sana fa'amaumauga saosaoa e sasa ma fa'aigoaina le tama o Christian Von Koenigsegg. O ai na fa'aali mai ia i matou tulimanu o le fale o Christian lava ia, i se malaga fa'apitoa a Jesko e va'ai i le fa'ai'uga o le vaiaso a sau i luga o le matou YouTube channel, i le 11am.

O se taimi faʻapitoa, e le mo Kerisiano o se tagata faʻasino i le alamanuia, ae faʻapea foi ona o le a avea ma taʻavale mulimuli na gaosia e le Koenigsegg Swedes e le faʻaaogaina, ma se V8 malosi uma i lalo o le pulou ma le 1600 hp.

Koenigsegg Jesko

O le au Peretania mai le Aston Martin na ave ni fusuaga se lua i le Geneva Motor Show, o le manatu lea e vaʻaia ai le isi. fa'ato'ilaloina , fausia tele i le alumini, ma le 003 , lea e fa'atatau i le kaponi e avea o se talosaga visceral. O le a le mea e tuufaatasia ai i latou? O se afi e le'i tupu muamua i le vaeluagalemu pito i tua, e pei o le Valkyrie . Ioe, faatasi ai ma McLaren fefaʻatauaʻiga, Aston Martin e tatau ona faʻafouina ...

eletise malosi

E le mafai ona ou faʻamaeʻa e aunoa ma le taʻua o le tolu 100% taʻavale eletise o loʻo mafua ai se vevesi. Muamua o le Pininfarina Papatiso , le ta'avale Italia sili ona malosi, ma le 1900 hp ma o le oloa muamua fo'i o le fa'ailoga fou a Italia.

Pininfarina Papatiso

Pininfarina Papatiso

Ina ua uma le Honda ma fa'ata'ita'iga , le muamua 100% eletise eletise o le ituaiga Iapani ma se laasaga taua tele mo lenei mea i Europa. O le sitaili manaia i totonu ma fafo e mafai ona faʻamalosia ai le faʻailoga Iapani e manaʻomia e faʻalauiloa ai o ia i vaalele fou i Europa. O fa'atonuga e tatala i lenei taumafanafana i maketi filifilia, o lea ia va'ai mata.

Ma mulimuli ane o le Polestar 2 , lea na taunuu mai ma le malosi uma e feagai ai ma le Tesla Model 3. Mai mea na ou vaʻaia, e le faigofie le olaga o Tesla.

Ae toe tasi, fiafia ma le le fiafia i fafo, e tatau ona tatou faatali mo taunuuga. O i'ina e fai ai le numera.

Geneva Motor Show

Mo le vaiaso a sau e i ai le tatou taimi atofaina iinei.

Seia oʻo mai i lena taimi, o loʻo faʻataʻitaʻi pea e João Delfim Tomé le Volkswagen T-Cross fou i Sepania tuaoi ma o le a ou faʻamaeʻa i se malaga i Monaco, e vaʻai i le DS 3 Crossback fou. Folafola, aua e te alu iina.

Manuia le vaiaso.

Faitau atili