Na ave e Audi le e-tron Sportback i Sineva ae na te le'i aveesea lona faanenefu

Anonim

O le 2019 Geneva Motor Show sa pisi ma "eletisi" mo Audi. Sei o tatou vaʻai, faʻaopoopo i le tuʻuina atu o lana ituaiga fou o plug-in hybrids i le Swiss show, ma le Q4 e-tron prototype, na faʻaaogaina foi e le German brand le Volkswagen Group's Media Night e faʻaalia ai le e-tron Sportback , e ui lava ina matua faanenefu.

Ae ui i lea, na mafai ona faʻamaonia le faʻaaogaina o se meaʻai masani nai lo le mea na faʻaalia i le faʻataʻitaʻiga na faʻaalia i le lua tausaga talu ai i Shanghai.

Mo le vaega o totoe, o le vaetamaina o se "coupé" faʻamatalaga e le e-tron Sportback ua faʻamaonia ma, e foliga mai, o le peti i luga o le ituaiga tutusa o le moli faʻamalama faʻamalama LED e pei o le A8 ma le suia o faʻata i tua mo e. -tron potu ua uma ona tatou iloa. O fua fa'atatau o le 23".

Audi e-tron Sportback

O le afi afi na tuufaasolo mai le e-tron quattro?

E ui o le e-tron Sportback prototype na faʻaalia i Shanghai i le 2017 faʻatasi ai ma afi e tolu (tasi i le pito i tua ma le lua i luga o le axle tua) lea na ofoina atu le 435 hp (503 hp i le Boost mode), o le gaosiga e foliga mai o le e- tron Sportback, e iloa mulimuli ane i lenei tausaga, faʻaaoga foi le polokalame tutusa e faʻaaogaina e le e-tron.

Fa'asoa i la matou nusipepa iinei

O lona uiga, lua afi, tasi i le axis ma le 360 hp poʻo le 408 hp ile Boost mode. Ae ui i lea, na matou maua se vaaiga o le tolu-engine 503 hp e-tron i luga o le gaioiga talu ai nei o le aʻe i le Mausefalle, o le vaega pito sili ona tifato o le tuuga faaseʻe lauiloa i lalo, le Streif, i Suitiselani. O ai na te iloa?

E foliga mai foi, o le maa lava e tasi e faʻaaogaina e le e-tron o le a faʻaalia, o lona uiga, ma 95 kWh o le gafatia ma e tatau ona ofoina atu e uiga i 450 kilomita ma le avanoa e toe faʻaleleia i le 80% i le naʻo le 30 min i le 150 kW vave faʻatonuina nofoaga.

Faitau atili