Skoda Vision iV Manatu. O lea la o le a avea lea ma eletise muamua a Skoda?

Anonim

Faʻavaeina faʻavae i luga o le MEB platform (o le Skoda muamua lea e faʻaogaina lenei tulaga), le Skoda Vision iV Manatu faʻasoa le faʻaaliga i le 2019 Geneva Motor Show ma Kamiq ma Scala, faʻaalia le faʻafefea o le lumanaʻi eletise a Skoda.

E ui lava o loʻo i ai pea le tele o faʻamatalaga faʻataʻitaʻiga (pei o uili tetele 22), matou te leʻi teʻi pe a vaʻaia e le Vision iV le faʻataʻitaʻiga o le gaosiga i le lumanaʻi, e pei ona matou vaʻaia i le va o le Vision X ma Kamiq. faʻataʻitaʻiga, ma le va o le Vision RS ma Scala.

I totonu o le Vision iV Concept, e ui lava i foliga masani o se taavale faʻataʻitaʻi, e mafai ona iloa le "taʻiala" na faʻaaogaina e le Czech brand i le mamanu o ona fale, e faʻaalia ai le maualuga o le tulaga o le faʻaaliga o le infotainment ua leva ona faʻamoemoeina e le Vision. RS ma i le taimi nei na faʻaoga i Scala ma Kamiq.

Skoda Vision iV Manatu

Ole fa'aeletise ole peti mo le lumana'i

O le faʻaolaina o le Skoda Vision iV Concept e lua afi eletise, tasi o loʻo faʻapipiʻi i le pito i luma ma le isi i tua, lea e mafai ai e le Czech prototype ona i ai le taʻavale uma. E leʻi faʻaalia e Skoda faʻamatalaga e uiga i le malosi o afi e lua ae na faʻamaonia o le pusa lithium-ion o loʻo faʻaaogaina e le Vision iV Concept e ofoina atu. e tusa ma le 500 kilomita o le tutoatasi.

Fa'asoa i la matou nusipepa iinei

Skoda Vision iV Manatu

O le tuʻuina atu o le Vision iV Concept o se vaega o le Skoda electrification plan lea ua faʻamoemoe e faʻalauiloa. 10 fa'ata'ita'iga fa'aeletisia i le fa'ai'uga o le 2022 . O le faʻataʻitaʻiga muamua o lenei fuafuaga o le a faʻapipiʻi faʻapipiʻi faʻapipiʻi o Superb. Ole Skoda muamua e fa'avae ile MEB platform e tatau ona taunu'u ile 2020.

Faitau atili