Ua osofa'ia e Aston Martin ia Ferrari, Lamborghini ma McLaren ma ni masini e tolu pito i tua

Anonim

Aston Martin e foliga mai ua tuuto atu e "ave e ala i afa" le lalolagi o le ogatotonu o le afi pito i tua o le afi ma le hypersports, o se atulaulau e pulea e Ferrari, Lamborghini ma McLaren. O le faʻamaoniga o lenei mea o le mea moni na ave e le British brand i le 2019 Geneva Motor Show, faʻaopoopo i le Valkyrie , E lua isi fa'ata'ita'iga fa'atasi ai ma le afi e tu'u tonu i tua o nofoa pito i luma.

O fa'ata'ita'iga e alu ile igoa ole Vanquish Vaaiga Manatu ma AM-RB 003 , ma fa'atasi uma ma fa'asoa e le'i fa'asalalauina masaga-turbo ma hybrid V6 afi mai Aston Martin, ma e ui lava i le fausaga tutusa, e tele mea e vavaeeseina ai.

O le muamua e toe maua le igoa fa'ato'ilaloina , toe faʻafouina le GT-engine pito i luma e avea o se vaeluagalemu pito i tua-engine supersport, tauva i le Huracán ma F8 Tributo, ma o le a faʻaogaina se faʻavaa alumini, e tatau ona faʻaalia i luga o le maketi ile 2022.

O le lona lua, o le AM-RB 003 , faasino i le hypersports vasega, faatasi ai ma le faailoga Peretania e taʻua o le "atalii o le Valkyrie" ma ua faamoemoe e taia le maketi i le faaiuga o le 2021. Mai le Valkyrie o le a mautofi le tele o ana tekinolosi, faapea foi ma le carbon fiber e pei o. lona mea autu (fauga ma le tino). O le a faʻatulagaina ia lava i luga aʻe o le Vanquish, ae o lona gaosiga o le a faʻatapulaʻa i le 500 iunite.

Aston Martin Vanquish Vision Concept

Hybridization o le auala agai i luma

E ui lava o faʻamatalaga i uiga faʻapitoa o le masini V6 e leʻi tupu muamua lea o le a faʻaogaina ai faʻataʻitaʻiga uma e lua e leʻi faʻasalalauina, fai mai Aston Martin i tulaga uma e lua o le a faʻaaogaina se fofo faʻafefiloi.

Ae ui i lea, ua uma ona faʻailoa e le faʻailoga Peretania e ui lava i le faʻaaogaina o le taʻavale tutusa, o le a latou tuʻuina atu tulaga eseese o le mana ma le faʻatinoga.

Fa'asoa i la matou nusipepa iinei

Aston Martin tu Geneva

Sa masani i fa'ata'ita'iga e lua o le fesoasoani mai le au a le Red Bull Formula 1 i le atinaʻeina o le tino ma fofo aerodynamic. Ae ui i lea, o loʻo i totonu o le AM-RB 003, sili atu ona ogaoga, o lenei faatosinaga e sili ona taʻutaʻua, faʻatasi ai ma le tuʻuina atu o auala e galue ai, saili mo le faʻatinoga o le aerodynamic sili, e aunoa ma, e ui i lea, oʻo atu i le pito sili ona vaʻaia i le Valkyrie.

Fa'asoa i la matou Youtube channel

Faʻamaoniga o lenei taulaiga i le aerodynamics o le faʻaaogaina o Aston Martin Flex Foil tekinolosi, e tutusa ma le tasi na faʻaaogaina e McLaren i luga o le Speedtail ma e mafai ai ona e faia ni paneta tino fetuutuunai e mafai ona suia lona faʻatonuga, e pei lava o se mea e mafai ona fetuunai.

O le matou afi pito i tua muamua (faʻataʻitaʻiga) o se taimi faʻafouina mo le faʻailoga aua o le taʻavale lea o le a faʻalauiloaina Aston Martin i se vaega o maketi e masani ona vaʻaia o le fatu o taʻavale taʻaloga taugata.

Andy Palmer, Pule Sili Aston Martin

Faitau atili