Toyota GR Supra na fa'atauina i Sineva, ae ua fa'atau atu...

Anonim

I le 2019 Geneva Motor Show, e le gata na matou vaʻaia le amataga o le lima o augatupulaga Supra (A90) i luga o le eleele Europa, ae na faʻaalia foi e Toyota se faʻataʻitaʻiga e faʻamoemoeina le toe foʻi mai o le taʻaloga taʻaloga i luga o ala, le Toyota GR Supra GT4 Manatu.

Fa'amoemoe e tauva i le vasega GT4 (o le mea lea o le igoa), o le Toyota GR Supra GT4 Concept o lo'o tu i fafo mo lona fa'aleleia atili o le aerodynamics, fa'apea fo'i ma ona ta'avale e aofia ai elemene fa'apitoa mo le tauvaga (punavai, fa'alavelave fa'afuase'i ma pa fa'amautu).

I lalo o le pulou o loʻo i ai le 3.0 l turbo in-line ono-silinder lea e faʻapipiʻi ai le faʻataʻitaʻiga faʻasologa - e ui lava i eseesega i tulaga o le pulega - faʻapea foʻi ma le faʻasalalauga otometi.

Toyota GR Supra GT4 Manatu 2019

Fa'atau atu mo le 2019

Ae ui i lea, pe a oʻo mai i tala fou e uiga i le Toyota GR Supra fou, o le mea na tuʻutaʻua o lona avanoa - e ui lava ua oʻo mai i Europa, e le mafai ona e faʻatau se tasi i lenei tausaga, ona o iunite na tuʻuina atu i. o le konetineta o Europa ua uma ona i ai tagata e ona.

Fa'asoa i la matou nusipepa iinei

I le aotelega, 900 iunite o le Toyota GR Supra na fuafua mo le konetineta o Europa - 90 o loʻo iai i le lomiga faʻapitoa A90 Edition - ae o le tului na maua e sili atu nai lo le ofo. Fai mai Toyota o le lisi faʻatali ua leva ona aofaʻi i ni nai afe o faʻaagaga, ae o le faʻailoga e faʻailoa mai o le a toe tatalaina faʻaagaga mo le 2020.

Toyota GR Supra GT4 Manatu 2019

Ou te fia faafetai atu i le au muamua 900 tagata faatau mo a latou resitaraina e ala i le faamautuina o lo latou faamuamua avanoa i le Toyota GR Supra fou i le faatalitalia o lana amataga aloaia Europa i le 2019 Geneva Motor Show. I le avea ai ma Inisinia Sili, ou te tulimatai atu i le taimi latou te maua ai. i tua o le uili, aua ou te talitonu o le a mafai ona tatou toe faʻaosoina le tuʻinanau ma toe faʻafiafia i le taʻavale mo le tele o tagata e mafai.

Tetsuya Tada, Inisinia Sili o le Toyota GR Supra

Mea uma e tatau ona e iloa e uiga i le Toyota GR Supra GT4 Concept

Faitau atili