Citroën Ami One. Le "cube" e mana'o e fa'afou le gaioi

Anonim

I le tausaga lava lea e tasi e faamanatu ai lona 100th anniversary ma se faasologa o faafiafiaga, Citroën e foliga mai e leʻi faʻagaloina ona aʻa fou ma faʻaalia i tagata lautele i le 2019 Geneva Motor Show lana vaʻaiga mo le faʻaogaina o taulaga i le lumanaʻi i le tulaga o le Ami One.

Fuafuaina ma le mafaufau i aai o le lumanai, o le Citroën Ami One e laʻititi nai lo le Smart fortwo (fua na o le 2.5 mita le umi, 1.5 m lautele ma le 1.5 mita maualuga) mamafa naʻo le 425 kg ma o le maualuga maualuga faʻatapulaʻa i le 45 km / h. .

O lenei tapula'a e mafai ai ona fa'avasegaina fa'aletulafono le fa'ata'ita'iga galue a Citroën o se ATV. Ae o le a le uiga o lenei mea e te fesili ai? E faigofie, faatasi ai ma lenei faʻavasegaga, o le Ami One e mafai ona ave i nisi o atunuʻu e aunoa ma se laisene avetaʻavale.

Citroen Ami One

Feso'ota'i ma fa'atusa o le peti

Faatasi ai ma le tasi 100 kilomita le mamao ma se taimi e faʻasala ai e tusa ma le lua itula i se nofoaga faʻasalalau lautele, o le Ami One o le a tautua, e tusa ai ma le Citroën, e fai ma sui e le gata i felauaiga lautele ae faʻapea foʻi i auala taʻitasi o felauaiga.

Fa'asoa i la matou nusipepa iinei

Citroen Ami One

I le faavae o le manatu i tua o le Citroën Ami One matou te maua ai ni manatu faigofie se lua: fesoʻotaʻiga ma ... faʻatusa. O le mea muamua e o gatasi ma le manatu e faapea i le lumanai o le umiaina o le taavale o le a fesuiai mo le faaaogaina o se auaunaga e ala i auaunaga faasoa taavale.

Citroen Ami One

Ae mo le foliga tutusa , o le auala lea na maua e Citroën e "osofaʻia" ai le faʻafitauli numera tasi i le gaosiga o faʻataʻitaʻiga o le taulaga: tupe maua. E ala i le faʻaaogaina o vaega tutusa ma e mafai ona ofi i itu uma e lua o le taavale poʻo le pito i luma ma tua, e te tipiina le numera o molds, o le mea lea, o vaega e gaosia ma faʻapea foi ona faʻaitiitia tau gaosiga.

Mea uma e tatau ona e iloa e uiga i le Citroën Ami One

Faitau atili