O le Mercedes-AMG GT sili ona malosi na leiloa "le ulu"

Anonim

Afai sa e fiafia i taimi uma Mercedes-AMG GT R ae e sili ona e savali ma lou lauulu i le matagi, le Mercedes-AMG GT R Roadster , tu'uina atu i le 2019 Geneva Motor Show, o le ta'avale lelei mo oe.

Fa'atapula'a i na'o le 750 iunite, o le Mercedes-AMG GT R Roadster e fa'aalia tutusa 4.0 l twin-turbo V8 o le Coupé. O lona uiga o lalo o le pulou umi o 585 hp o le mana ma le 700 Nm o le malosi . O le tu'uina atu o nei malosiaga uma i uili pito i tua o se atigipusa fa'apipi'i lua saosaoa fitu.

E ui i le tusa ma le 80 kilokalama sili atu le mamafa nai lo le Coupé (1710 kg), o le Mercedes-AMG GT R Roadster e leʻi vaʻaia le faʻaogaina o le faʻatinoga. O lea, ole 100 km/h e taunuu ile 3.6s (o le taimi lava e tasi e pei o le Coupé) ma le saoasaoa maualuga o le 317 km/h (itiiti ifo i le 1 km/h nai lo le Coupé).

Mercedes-AMG GT R Roadster

Sitaili e fetaui ma faatinoga

E pei o le Coupé, o le Mercedes-AMG GT R Roadster o loʻo i ai ni faʻalavelave faʻafuaseʻi e mafai ona fetuunai e ala i auala taʻavale eseese (Basic, Advanced, Pro ma Master) faʻapea foʻi ma le faʻaogaina o le uili pito i tua.

Fa'asoa i la matou nusipepa iinei

Mercedes-AMG GT R Roadster

I tulaga faʻalelei, o le afifi aerodynamic e tu i fafo, lea e aofia ai se spoiler pito i luma, o se grille pito i luma fou, o le diffuser pito i tua (lea e faʻapipiʻi ai le manava) ma le apaau pito i tua. I fafo foi, o le 19" luma ma le 20" uili tua e tu mai.

Mo i latou o lo'o mana'o e tipi atili le mamafa o le GT R Roadster, o le a maua ni filifiliga mama (mea fa'amalama) e pei o taofi tu'ufa'atasi po'o ni fa'aputu se lua e mafai ai ona e suitulaga elemene eseese o le tino i vaega o le fiber carbon.

Mo le taimi nei, o tau ma le aso na taunuu ai i luga o le maketi a le atunuʻu o le Mercedes-AMG GT R Roadster e leʻo iloa.

Faitau atili