Frankfurt Motor Show o le a le toe ... i Frankfurt

Anonim

Le lomiga lata mai o Frankfurt Motor Show na tupu ia Setema 2019 ma faʻaalia ai se faʻalavelave faʻalavelave. E ui i le tele o foliga fou o loʻo i ai, 22 taʻavale na misia le mea na tupu ma e oʻo lava i fale fale na sili atu ona taofiofia nai lo le masani.

O le faʻasalalauga o le faʻaiʻuga o le Frankfurt Motor Show - ua le toe foʻi mai mo le lomiga 2021 - na faʻalauiloaina e le Verband der Automobilindustrie (VDA), le faʻatulagaina o le mea na tupu, ae e le o lona uiga o le a le toe i ai se faʻaaliga afi faʻavaomalo i totonu. Siamani, o le maketi tele Europa.

O le mea moni, ua na ona siitia atu i se isi aai.

Mercedes-Benz IAA
IAA o mataitusi muamua ia e iloa ai le International Motor Show lea e faia i Frankfurt. Ae i le 2015 o le igoa foi lea o se manatu Mercedes, faʻaalia ... i le IAA i Frankfurt.

E faigofie ona galo o le igoa aloaia o le Frankfurt Motor Show e moni lava Internationale Automobil-Ausstellung (International Auto Show), e sili atu ona iloa e le acronym IAA , ae mo le tele o le IAA e tutusa ma le Frankfurt Motor Show ma le isi itu. O le mea lea e tupu pe a uma le toeitiiti 70 tausaga o le IAA o loʻo avea Frankfurt ma ona 'aʻai talimalo.

O fea e alu i ai le Frankfurt Motor Show?

Na faalauiloa e le VDA i se faamatalaga e faapea, i le taimi nei, tolu aai - mai se vaega o uluai aai e fitu - o loo taufetuli e talimalo i le mea na tupu: Berlin, Munich ma Hamburg.

Aisea e siitia ai i se isi aai? Amata, e pei ona fai mai, o le "masani" faʻaaliga afi e manaʻomia ona toe faʻafouina. I le aluga o tausaga ua leiloa le au maimoa a Frankfurt: afai i le 2015 na maua ai le 931,000 tagata asiasi, o le tausaga talu ai e tusa ma le 550 000.

Fa'asoa i la matou nusipepa

I lenei tulaga, o talosaga o loʻo i ai nei i luga o le laulau o loʻo folafola mai e le VDA e aumai ai se manava o le ea fou i le tuai ma le masani a le Motor Show. I se faʻamatalaga, o loʻo taʻu mai e le VDA o manatu ma manatu e faʻailogaina i le fatufatuaʻi na tuʻuina atu. O le taulaiga o nei talosaga o loʻo i luga o le auala e mafai ai ona faʻaleleia le gafatia ma le feʻaveaʻi i taulaga i totonu o latou itulagi.

O lea la o le IAA 2021 - masani faʻatasi ma le Paris Salon, lea e faia i taimi uma e oʻo lava i tausaga -, o le a iai se fale fou, ma le manumalo o le a iloa i vaiaso a sau.

Fa'aaliga afi i Fa'alavelave

O fa'aaliga ta'avale e le'i faigofie le olaga i le sefulu tausaga talu ai, fa'atasi ai ma le fa'aitiitia o tului ma fa'apea fo'i tupe fa'afaigaluega a fa'ailoga ta'avale (o le i ai o lo'o fa'atusalia ai se tupe tele a le ituaiga) ma tagata lautele.

I le faʻaopoopoga i le toe faʻaleleia ma le toe faʻafouina o le Frankfurt Motor Show, o le mea sili ona faʻataʻitaʻi ma talu ai nei o le Detroit Motor Show. I le masani ai, o le uluai faʻaaliga afi o le tausaga, ae o le tausaga nei, ua le toe faia.

Na filifili foi le au faʻalapotopotoga e toe faʻafouina. O le a faʻaauau pea i Detroit, ae o le a faia i le amataga o le taumafanafana, pe a sili atu le manaia o le tau nai lo le taumalulu faigata o Michigan; ma e le toe tauva ma le CES, o loʻo faʻaalia e le eletise o loʻo faʻateleina le tosina atu o pisinisi taʻavale ma faia i le sunniest Las Vegas.

E le gata i lea, o le a faʻaaogaina se isi faʻatulagaga, latalata i se ituaiga o mea na tupu e pei o le Festival of Speed in Goodwood, lea e foliga mai o loʻo faʻateleina le aoina o mea e fiafia i ai tagata lautele ma taʻavale tutusa.

O le Geneva Motor Show, o le malosi tele o mea na tutupu i Europa, ua leiloa foi ona faailoga. E ui lava o latou toesea laiti ma e faʻamoemoe e faʻalavelave, e masani ona faʻaosofia e ala i le faʻatulagaina o paketi, aua, e le pei o Frankfurt, o Geneva o loʻo faʻaauau pea ona avea ma "Hall of Salons" e tusa ai ma tagata asiasi.

Faatasi ai ma se vaaiga i se fesootaiga sili atu ona lagona ma taavale, i le isi lomiga o le Geneva Motor Show o le ai ai se auala faataitai i totonu, lea o le a maua ai e tagata asiasi le avanoa e faataitai ai ata fou o le a tuuina atu iina.

O le fua lea e tatau ona mulimulitaʻia mo le lumanaʻi Frankfurt Motor Show, lea o le a le toe i ai i Frankfurt?

Faitau atili