Live stream: Geneva Motor Show 2019 ola

Anonim

E mafai ona e mulimuli ia i matou ma vaʻai i a matou faʻasalalauga faʻasalalau. Na malaga Razão Automóvel i Suiselani e mulimuli i le Geneva Motor Show 2019 ola: o se tasi e manatu i ai le toatele le fa'aaliga ta'avale sili i le lalolagi.

I aso o lumanaʻi, e iai sa matou taimi i luga o la matou upega tafaʻilagi ma luga o matou upega tafaʻilagi - Facebook ma Instagram — faapea foi i le YouTube , e aʻoaʻo e uiga i mea fou uma mai le 2019 Geneva Motor Show.

E pei ona masani ai, o nisi faʻailoga o le a faʻasalalau saʻo a latou faʻaaliga. O le amataga o le faaaliga a Suiselani o le a amata ile 7:00am (Lisbon time) taeao, Mati 5th.

Audi, Mati 5th ile 7:00am

Audi ave fa'ato'a fa'ato'aga fou - A6, A7 Sportback, A8 ma Q5 - faʻaopoopo i le manatu Q4 e-tron , faʻavae i luga o le MEB fou a le vaega Volkswagen, le Sportback variant o le e-tron (e ui ina faʻapipiʻi) ma o le a maua pea le SQ5 TDI.

Renault, Mati 5th ile 7:15am

Renault o le a tuʻuina atu le Renault Clio fou, ma e tatau ona avea ma se tasi o fetu o le faʻaaliga. E ui lava i lona faʻaleleia styling, o le lona lua-sili ona faʻatau atu faʻataʻitaʻiga i Europa, o loʻo taoto i luga o se tulaga fou, maua powertrains fou - e aofia ai se plug-in hybrid - ma le Renault revolution ua tuua ai mo totonu.

BMW, Mati 5th ile 7:30am

BMW o le a faʻafeiloaʻi foʻi faʻasalalauga faʻapipiʻi faʻapipiʻi o le fou Fa'asologa 3, Fa'asologa 7 ma X5 . I le itu faʻatinoga, BMW o le a aumaia le fou X3 M, X4 M ma eseese Tauvaga ta'itasi . BMW fo'i le fa'afouina (ma fe'ese'esea'i) Fa'asologa 7 , ma e tatau ona tuʻuina atu le suiga Touring o le BMW 3 Series.

Ina ia vaʻai i lau konafesi, naʻo le kiliki i le ki lalo:

BMW Presentation — Livestream

Lamborghini, Mati 5th i le 7:35 i le taeao

Lamborghini o le a faʻaalia le Roadster o le tagata e umia faʻamaumauga Aventador SVJ ma le toe faʻaalia o le Huracán EVO, i le coupé ma le spyder bodywork.

Mercedes-Benz, Mati 5 i le 7:45 i le taeao

Mercedes-Benz ave Geneva i EQV (Vaega V eletise) lea e fa'atasi i le EQC, le Mercedes-AMG A 45 faʻatasi ai ma le sili atu i le 400 hp o le mana i le S variant. Tuʻua le taʻaloga taʻavale, ae o loʻo taofia i matou i le gaosiga o taavale, Mercedes-Benz debuts i Europa le CLA fou ma faia le amataga atoatoa o le fou CLA Taofi Taofi.

O LE GLC maua se fa'afouga, ma e tele lomiga fa'apitoa o nisi o ana fa'ata'ita'iga, e pei o le SLC Lomiga Mulimuli , Le S65 Lomiga Mulimuli o le SL Lomiga Sili.

Bugatti, Mati 5th ile 8:00am

Bugatti - faʻamanatuina lona 110th anniversary - o le a ave se lomiga faʻapitoa a Chiron ma le tasi-faʻatasi, e tusa ai ma tala, e mafai ona tau 18 miliona euros (!).

Skoda, Mati 5th ile 8:40am

Skoda o le a tele foi ma tala tetele e lua: le fua ma le SUV laititi Kamiq - ma o loʻo i ai pea le avanoa mo se MEB-faʻavae eletise SUV manatu, le Vaaiga Vaaiga IV.

Volkswagen, Mati 5th ile 9:00am

Volkswagen o le a faʻaalia le fou T-Roc R , ma le 300 hp ma itiiti ifo i le 5s e oo atu i le 100 km/h ma le prototype ID taavale toso fa'avae i luga ole fa'avae fou MEB. O le taitai o le vaega D, le Volkswagen Passat o le a iai fo'i i Sineva fa'atasi ai ma sitaili toe fa'afouina, fa'ainisinia ma tekonolosi.

Faatasi ai ma le gaosiga o loʻo faʻatulagaina mo Iuni e sosoo ai, o le a gaoia e Volkswagen le gauai uma ma se faʻaaliga vave o le tupulaga lona valu o tapolo?

Nissan, Mati 5th ile 11:15am

Nissan ave i le 2019 Geneva Motor Fa'aali se manatu fou o se kolosi eletise ta'ua IMQ manatu crossover.

Mazda, Mati 5th i le 11:45 am

Mazda o le a faʻamaeʻaina le faʻasalalauga muamua o le fou Mazda3 faatasi ai ma le faaaliga a SUV fou i luga o le faavae lava e tasi.

Faitau atili