Audi A3 Sportback fou. E sili atu nai lo Mercedes A-Class po'o BMW 1-Series?

Anonim

O le faʻataʻitaʻiga na tuʻuina atu ai le "amataina o ata" i le vaega faʻapitoa a le aiga ua toe foʻi mai. Ma na matou filifili e ave i le matou YouTube channel e vaʻai pe oʻo i le tauvaga.

I lenei vitio, ua valaʻaulia oe e Diogo Teixeira e fai se 20-minute malaga i tua o le uili o le A3 fou i le 35 TFSI version ma le S Line meafaigaluega tulaga - o le taʻaloga sili ona taʻaloga.

Pe na talitonu o ia? Siaki i ai iinei:

Audi A3. Se fua fa'atatau mo le manuia

I le aotelega, ua uma ona faʻatau atu le Audi A3 sili atu i le 5 miliona iunite i le lalolagi atoa . I Potukale lava, e silia ma le 50 afe iunite talu mai le augatupulaga muamua (8L). O le mea lea, o lo'o i luga o tauau o le Audi A3 se tiute tele.

O lena matafaioi, e mautinoa lava o se vaega taua, o le a nafa ma lenei Sportback 35 TFSI version.

E tusa ai ma le igoa fou a Audi, 35 TFSI o lona uiga i lalo o le pulou tatou te maua ai le afi 1.5 Turbo (EA211) ma le 150 hp mai le Volkswagen Group. E tutusa lelei lava le afi na matou mauaina talu ai nei i se isi vitio i luga o le auala: le Volkswagen T-Roc Cabrio na tofotofoina e Guilherme Costa.

Afai e te fia iloa atili e uiga i le TDI version, faʻataʻitaʻiina e Fernando Gomes, mulimuli i le sootaga i la matou tusiga i tua o le uili o le Audi A3 Sportback S Line 30 TDI.

Faitau atili