O le Ford Mustang Mach-E o le a faʻaalia i luga o le ea faʻaleleia

Anonim

Faʻatulagaina mo le taunuu mai i le maketi Potukale i le faaiuga o le tausaga, le eletise Ford Mustang Mach-E , o le ai ai faʻafouga i luga o le ea, o lona uiga, o le a mafai ona e mauaina faʻamatalaga faʻapipiʻi mamao, e aunoa ma le manaʻomia o lē e ona e malaga atu i le nofoaga autu o auaunaga - o se mea e le ese i tagata e ona Tesla faʻataʻitaʻiga.

O nei fa'afouga e le gata i le SYNC infotainment system. E na'o le toetoe lava o Mustang Mach-E faiga e mafai ona fa'aleleia i lenei auala.

O lona uiga o le a mafai e Ford ona ofoina atu le faʻaleleia o faʻatinoga poʻo ni foliga fou atoatoa e leʻi maua ina ua faʻalauiloa pe faʻatau le Mustang Mach-E.

Ford Mustang Mach-E

Mo se faʻataʻitaʻiga, seʻi o tatou mafaufau na faia e Ford se faʻafanua sili ona lelei o le puleaina o maa, lea e mafai ona faʻatagaina oe e maua ni nai kilomita o le tutoʻatasi i le totogi. Nai lo le fa'atalitali mo se tautua e fa'atulaga, e mafai ona matou mauaina lenei fa'afouga mamao a'o tu le ta'avale mo le po.

O le matagofie o le Mustang Mach-E o le aso muamua o tagata faʻatau e naʻo le amataga-o le a faʻaleleia le poto masani ma faʻaopoopoina foliga fou ma gafatia i le taimi.

John Vangelov, Faatonu o Auaunaga Feso'ota'i, Ford Motor Company

E faapefea ona aoga?

E tusa ai ma le Ford, o faʻamatalaga muamua i luga o le ea o le Ford Mustang Mach-E e tatau ona faia i totonu o le ono masina talu ona tuʻuina atu kopi muamua. Soo se taimi lava e maua ai fa'afouga polokalame, o le a maua e i latou e ona le fa'amatalaga.

Fa'asoa i la matou nusipepa

O nisi o le Mustang Mach-E faʻaleleia o le a toetoe lava a le iloa e lē e ona. O le mea mulimuli, e ui i lea, o le a mafai ona filifili le taimi sili mo le faʻafouga e faia, faʻatasi, mo se faʻataʻitaʻiga, ma le vaitaimi o le po, pe a le mafai ona gaoioi le taavale.

Ford Mustang Mach-E fa'afouga i luga o le ea

O a matou fa'afouga i luga o le ea ua fa'aitiitia ai fo'i le taimi fa'aletonu e ala i le vave fafagu, fa'amautinoa o le a sili atu le lelei o lau Mustang Mach-E, tusa lava pe e te moe.

John Vangelov, Faatonu o Auaunaga Feso'ota'i, Ford Motor Company

Fai mai Ford, o le tele o faʻafouga e maeʻa toetoe lava a maeʻa le taʻavale pe a ma le lua minute. O isi e mana'omia le tu'u umi o le ta'avale ma e mafai ona fa'atulaga pe a talafeagai.

Ole 'au a Razão Automóvel o le a fa'aauau i luga ole laiga, 24 itula ile aso, ile taimi ole fa'ama'i ole COVID-19. Mulimuli i fautuaga a le General Directorate of Health, aloese mai femalagaaiga le manaʻomia. O le a mafai ona tatou manumalo faatasi i lenei vaega faigata.

Faitau atili