I le SEMA360 o le ai ai se "targa" version o le Toyota GR Supra

Anonim

Ina ua uma ona faʻaalia i le SEMA i le tausaga talu ai ma le GR Supra Heritage Edition, faʻaosofia e le lona fa o augatupulaga Supra (A80), o le tausaga nei na maua ai e Toyota le musumusuga mai targa versions o lana taʻaloga taʻaloga taʻutaʻua. O lea, mo le faʻasalalauga faʻapitoa ma faʻapitoa i luga ole laiga o le mea na tupu - faʻamaʻi oblige - SEMA360 (Novema 2nd ma 6th), o le a tatou vaʻai i le tatalaina o le Toyota GR Supra Sport Top.

Faʻasalalau i se teaser i foliga o se vitio, o lenei GR Supra e leai se taualuga o loʻo faʻailogaina le toe foʻi mai o le taʻavale taʻavale Iapani i le "savavali ma lou lauulu i le matagi" versions. O le taualuga e aofia ai ni vaega se lua e faia i mea tu'ufa'atasi ma e mafai ona teuina i totonu o le vaega ato.

I le faaopoopo atu i le leiloa o le taualuga, o le GR Supra Sport Top o le a faʻaalia ai foi se apaʻau pito i tua fou ma se fausaga faʻamalosia e faʻamautinoa ai o le leiloa o le taualuga e le faʻaliliuina i le leiloa o le faʻamaualuga faʻavae.

Faatasi ai ma suiga na faia e le GR Supra Sport Top, e tatau foi ona faʻamaonia le vaeluaga pito i luma fou ma le faʻasalalau pito i tua. Ua na'o se ta'avale fa'aalia, e leai ni sini e o'o atu i le laina gaosiga, ae pe o le Toyota "fa'ata'ita'i vai"?

Ole totoe ole GR Supra ile SEMA360

I le faaopoopo atu i le sauniuni e faʻaalia le GR Supra Sport Top i SEMA360, na faʻaalia e Toyota nisi faʻataʻitaʻiga faʻapitoa e tolu o lana taʻaloga taʻaloga i le taʻutaʻua taʻutaʻua.

Amata i le Ornamental Conifer GR Supra, na amata lona olaga o se GR Supra 3.0 Premium, na suia e le tusiata Peretania o Nicolai Sclater, o le na manaʻo e faʻaaloalo i faʻailoga tuai ma faʻataʻitaʻiga na faʻaaogaina e taavale o aso anamua, na valiina le GR. Supra lima!

Toyota GR Supra SEMA360

Ae mo le GReddy Performance Formula D GR Supra, na faia e Ken Gushi Motorsports ma GReddy Performance, ma sa mamanuina mo le tafe. Faʻapipiʻiina i le 3.0 l ono-silinder ma se turbo fou, na maua foi e lenei GR Supra se faiga faʻafefe fou ma vaʻaia le toe faʻaleleia o le radiator e faʻaleleia ai le malulu ma le paleni tele.

E le gata i lea, o le GREddy Performance Formula D GR Supra o loʻo faʻaalia ai se pusa faʻasolosolo faʻasolosolo e ono, o le Pandem Rocket Bunny pusa lalelei ma Rays rims.

Toyota GR Supra SEMA360

Mulimuli ane, o le SEMA360 foi o le tulaga na filifilia mo le tatalaina o le Papadakis Racing Rockstar Energy Drink Toyota GR Supra, o se isi faʻataʻitaʻiga ua fuafuaina mo le lalolagi o feʻaveaʻi.

Fa'atasi ai ma le fa'aleleia atili o le GR Supra's ono-kosi i totonu o le laina, o lo'o fa'aalia ai fo'i se turbo fou, pamu suau'u AEM ma alavai ta'avale tetele. E fa'aopoopoina i lenei mea ua fa'apipi'iina uamea feso'ota'i, pistons fou, injectors fou ma e o'o lava i le fa'aogaina o le ea a Mountune e fa'aaogaina e fa'aoga ai le tekinolosi lomitusi 3D.

O nei "faaoso" uma na mafua ai ona oo atu le mana i le 1047 hp ma torque i le 1231 Nm.

Toyota GR Supra SEMA360

Faitau atili