PSA Aftermarket faʻatau le kamupani Potukale Amanhã Global. Aisea?

Anonim

Faʻatasi ai ma le faʻamoemoe o le faʻavaveina o tupe faʻafaigaluega i totonu o le tamaoaiga o le tele-brand reusable parts, PSA Aftermarket agai atu i le faʻatauina o le kamupani Potukale Amanhã Global ma lona faʻasalalauga e-commerce B-Parts.com, le taʻitaʻi Europa i vaega taʻavale faʻaaogaina.

O le mauaina o lenei kamupani o loʻo faʻamoemoe e faʻamaeʻaina le PSA Aftermarket's fuafuaga o le faʻatoʻilaloina o le tamaoaiga faʻasalalau. O le faʻamoemoe o le faʻatoluina o le tele o pisinisi i le 2023, fatuina avanoa fou ma faʻateleina le lelei.

Faatasi ai ma le mauaina o B-Parts, PSA Aftermarket e manaʻo foi e fesoasoani i le fuafuaga o le suia o lana faʻataʻitaʻiga pisinisi, taumafai e faʻamalieina faʻamoemoega o tagata faʻatau uma i le lalolagi atoa, e tusa lava po o le a le ituaiga, mana faʻatau poʻo le matua o lau taʻavale.

E malo foi le siosiomaga.

Faatasi ai ma vaega toe faʻaaogaina o se tasi o poutu e tolu o le tamaoaiga faʻatasi ma le toe faʻaleleia ma le toe faʻaleleia, o loʻo faʻamoemoe le PSA Aftermarket i lenei mauaina e faʻaitiitia ai tulagavae o le PSA Aftermarket ma Groupe PSA, ona o vaega toe faʻaaogaina e maua ai le 100% maua i mea mataʻutia. faʻatusatusa i le gaosiga o vaega fou.

Fa'asoa i la matou nusipepa

Ua uma ona faaosofia e nei sini, ia Ianuari 2019 PSA Aftermarket sainia se faiga faapaaga ma INDRA, le taitai Farani i le toe faʻaaogaina o vaega.

O lenei tupe teufaafaigaluega e mafai ai ona tatou ulu atu i le fatu o vaega toe faʻaaogaina filifili tau, lea e aofia ai se tasi o poutu e tolu o le ofo o le tamaoaiga.

Christophe Musy, Sui Peresetene Sinia, PSA Aftermarket

B-Vaega

I le taimi nei ua tuʻufaʻatasia i le "universe" a le PSA Aftermarket, B-Parts o se kamupani Potukale, faʻavae i Porto, ma faʻapitoa i fefaʻatauaiga o vaega toe faʻaaogaina.

O lo'o iai i atunu'u e 15, ua mafai nei e le B-Parts ona fa'amanuiaina mai le au fa'atau a le PSA Aftermarket, lea e sili atu i le 100,000 feso'ota'iga i le lalolagi atoa.

B-Parts o le taʻitaʻi Europa i vaega taʻavale faʻaaogaina. O le mauaina e le PSA o se maliega sili ona aoga mo itu uma e lua, lea e mafai ai ona tatou oʻo atu i se tulaga fou.

Manuel Araújo Monteiro ma Luís Sousa Vieira, Faatonu Sili o Amanhã Global

Talu ai o se faʻatauga faauo, o le pulega a Potukale o Amanhã Global o le a tumau atoatoa i ana galuega.

Faitau atili