Covid-19 aafiaga. 89% o Potukale e sili atu a latou lava taavale nai lo felauaiga lautele

Anonim

O le Covid-19 na aʻafia ai le faʻatau ma le feʻaveaʻi masani a le au Potukale. 89% o tagata Potukale e sili atu ona ave a latou lava taavale nai lo le faʻaaogaina o felauaiga lautele ma le 20% o aveta'avale ua mafaufau nei e fa'atau se ta'avale atoa ile initaneti.

O suʻesuʻega autu ia o le Covid-19 Mobility Survey na faʻatinoina e CarNext.com, le maketi taʻavale a Europa i luga ole laiga.

O popolega mo le saogalemu e taua mo avetaavale Potukale.

  • 89% o tagata na suʻesuʻeina na manatu e sili atu latou te aveina se taavale tumaoti nai lo le faʻaaogaina o felauaiga lautele;
  • 64% o tagata tali mai latou te lagona le "le mautonu" i le faʻaaogaina o fofo fefaʻasoaaʻi;
  • 62% o Potukale fai mai ua uma ona latou mafaufau e ave taavale nai lo le lele i le isi a latou tafaoga;
  • 20% o Potukale fai mai o le faʻatauina o se taʻavale i luga ole laiga e sili atu i le taimi nei nai lo le faʻamaʻi na mafua mai i le Coronavirus fou (COVID-19);
  • I le tulaga foʻi o faʻatauga i luga ole laiga, 29% o Potukale e fai mai o le a sili atu lo latou naunau e faʻatau se taʻavale i luga ole laiga pe a fai e maua le fale, 57% pe a fai se faʻamaoniga tupe toe faʻafoʻi mai ma 68% pe a fai o se tausiga atoatoa ma le talaʻaga o auaunaga sa i ai. siaki masini.
geely icon
Le lumanaʻi o faʻatauga taʻavale? Geely Icon e mafai ona fa'atau i luga ole laiga i le taimi o le fa'afalepuipui, fa'atasi ai ma le tu'uina atu i le fale, ma e o'o lava i se drone e tu'uina mai ia i tatou le ki pe a tatou nonofo i luga o se fola e ese mai i le fogafale i lalo po'o le fogafale i lalo.

Luis Lopes, Pule Sili o CarNext.com, fai mai o suiga faʻavae ia e faʻamaonia ai o le faʻatauina o taavale i luga ole laiga e le naʻo se taimi le tumau, ae o se vaega taua o le "aga masani fou".

Fa'asoa i la matou nusipepa

Le CarNext.com Covid-19 Mobility Survey o se suʻesuʻega na aofia ai le auai o le 500 tagata Potukale (tausaga i le va o le 25 ma le 50 ma faʻatasi ai ma le vaeluaga tutusa o itupa) ma na auʻiliʻili ai le aʻafiaga o Covid-19 i le faʻatau ma le feʻaveaʻi masani. Na faia ia Aokuso 2020 e OnePoll, e aofia ai tali mai le tolu afe avetaavale mai atunuu e ono: Potukale, Sepania, Italia, Farani, Siamani ma Netherlands.

Fa'afeso'ota'i le Fleet Magazine mo nisi tala ile maketi tau ta'avale.

Faitau atili