BMW ma Mercedes-Benz fa'atasi... i se kamupani fe'avea'i

Anonim

Leai, o le Mercedes-Benz ma BMW e le o fuafua e fausia faatasi se taavale. O le mea o loʻo fuafua e faʻailoga Siamani e lua e fai se kamupani feoai lea e taumafai e "taulaʻi i le faʻamautinoaina o le saʻolotoga o tagata faʻatau i le tulaga o feoaiga i le taulaga".

Seia oo mai i le taimi nei, o Daimler AG (o lē e ana Mercedes-Benz) ma le BMW Group o loʻo faʻatali mo le pulega o tauvaga a Amerika e faʻamaonia le pisinisi faʻatasi i le va o kamupani e lua. O lea la ua mae'a ona tu'uina atu lea fa'atagaga, o le fuafuaga o le a fa'amae'aina le feagaiga i le aso 31 Ianuari o le tausaga fou.

O le taimi lava e tapunia ai le fefaʻatauaʻiga, o le kamupani feʻaveaʻi fou e mafua mai i le pisinisi faʻatasi i le va o le Daimler AG ma le BMW Group e faʻamoemoe e tuʻuina atu isi laasaga o lana fuafuaga faʻatino maketi. O le faʻamoemoe, e tusa ai ma se faʻamatalaga mai le Daimler AG "ia fatuina se fofo sili ona manaia ma malamalama mo se olaga sili atu i se lalolagi fesoʻotaʻi".

Daimler AG ma le BMW Group
O le kamupani feʻaveaʻi lea e manaʻo ai le Daimler AG ma le BMW Group e fausia o le a faʻapotopotoina i lalo o le tasi "taualuga" auaunaga eseese.

O auaunaga fa'atasi

O le pisinisi faʻatasi, lea o loʻo faia i vaega tutusa e kamupani e lua, ua faʻamoemoe e tuʻufaʻatasia i se tasi o punaoa faʻasoa taavale, TVDE (feʻaveaʻi i totonu o se taʻavale e aunoa ma se uiga faʻavae i luga o se faʻaeletoroni faʻaeletoroni), paka, totogi ma e oʻo lava i multimodal felauaiga faiga.

Fa'asoa i la matou Youtube channel

O le mea lea, i lalo o lea lava kamupani feavea'i o le a i ai auaunaga fa'asoa ta'avale ua uma ona maua e pei o le Car2Go ma le Drive Now; Au'aunaga TVDE ofo mai e mytaxi, Chauffeur Privé, Clever Taxi ma Beat; 'au'aunaga paka e pei ole ParkNow po'o le Parkmobile Group/Parkmobile LLC; auaunaga tau totogi e pei ole ChargeNow ma Digital Charging Solutions.

I le faaopoopo atu i nei mea, o loʻo faʻamoemoe foi le kamupani faʻatasi e aofia ai le tele o auala felaʻuaiga o loʻo maua e ala i le moovel ma ReachNow, lea e mafai ai ona tuʻufaʻatasia le fefaʻasoaaʻi o taavale, lisi o uila ma e oʻo lava i auaunaga tau felauaiga lautele, faʻatagaina le faʻatulagaina ma le totogiina e ala i le talosaga.

Ina ia maua se manatu i le fua o nisi o auaunaga o le a aofia ai lenei pisinisi soofaatasi, O le Car2Go ma le DriveNow o loʻo faʻaogaina nei le 20,000 taʻavale i totonu o taulaga e 30 , o auaunaga a le TVDE o le a aofia ai le kamupani fou 250 afe taitai , o lo'o maua auaunaga paka i 1100 aai ma e tatau ona ofo atu e le feso'ota'iga o lo'o fa'atauina le avanoa faigofie (fa'atasi ai ma le nofoaga, totogi ma le totogiina o lo'o aofia ai) i le tele o feso'ota'iga i le lalolagi o nofoaga fa'asalalau lautele.

Faitau atili