Nissan Micra. O le isi augatupulaga na atiina ae ma gaosia e Renault

Anonim

Ina ua uma ona vaʻai i lona lumanaʻi i Europa na talanoaina lautele i masina talu ai nei, ua siitia nei e Nissan le veli i le lumanaʻi o se tasi o ana faʻataʻitaʻiga tuai i le maketi "Old Continent": le Nissan Micra.

I se faʻatalanoaga na tuʻuina atu i le nusipepa Farani Le Monde, Ashwani Gupta - Faʻatonu Faʻatonu ma le numera 2 o loʻo iai nei o le Iapani - e le gata ina faʻamaonia e tatau ona i ai le ono o augatupulaga o le Micra, ae na faʻaalia foi o le atinaʻeina ma le gaosiga o lenei mea. o le a pule le tasi ia Renault.

O lenei faʻaiuga o se vaega o le taʻitaʻi-mulimuli polokalame lea e faʻamoemoe ai le Renault-Nissan-Mitsubishi Alliance e amata faʻagaioiga ina ia faʻateleina le faʻatauvaʻa ma le manuia o kamupani e tolu, faʻaleleia le lelei e ala i le faʻasoaina o gaosiga ma atinaʻe.

Nissan Micra
Muamua na tatalaina i le 1982, o le Nissan Micra ua uma ona i ai le lima o augatupulaga.

O a mai nei?

Afai e te manatua saʻo, o le augatupulaga o loʻo i ai nei o le Nissan Micra ua uma ona faʻaogaina le faʻavae o loʻo faʻaaogaina e le Renault Clio ma o loʻo gaosia foi i se fale gaosi Renault i Flins, Farani.

Fa'asoa i la matou nusipepa

Ia, e foliga mai, i le isi augatupulaga o faʻataʻitaʻiga e lua, o le vavalalata i le va oi latou o le a sili atu ona sili atu, faʻatasi ai ma filifiliga uma e oʻo atu i le faʻailoga Farani (mai le nofoaga o gaosiga i le fuafuaga tau pisinisi).

Ae i luga o le lumanaʻi Nissan Micra, Ashwani Gupta na taʻua e le tatau ona taunuu seia oʻo i le 2023. Seʻia oʻo i lena taimi, o le a tumau pea le faʻatau atu o le Micra o loʻo iai nei, o loʻo avanoa nei i la tatou maketi ma se afi penisini, le 1.0 IG-T mai le 100 hp, lea. e mafai ona faʻafesoʻotaʻi ma se faʻasalalauga tusi ma lima faʻatusatusa poʻo se pusa CVT.

Faitau atili