SEAT Arona 1.6 TDI FR (115hp) by Alentejo

Anonim

I le talitonuga, SUVs e sili atu ona aoga, sili atu ona faʻaogaina ma sili atu le vateatea nai lo taʻavale masani. Ae talu ai ona o nisi taimi e feteenai le talitonuga i le faataitai, sa ou faaaogaina se faaiuga o le vaiaso e tumu i gaoioiga faaletino ma malaga umi auala e faataitai ai, i le "faʻataʻitaʻiga", o tomai o le SEAT Arona 1.6 TDI FR.

Ma i le faʻatinoga, ina ua maeʻa le silia ma le 1000 kilomita o loʻo ufiufi i luga o auala, alatele ma nisi o auala e mafai ona taʻua o auala ma le fiafia tele, na pasia e le SEAT Arona ma le tulaga ese. Iloiloga uma i laina e sosoo ai ma faʻapuupuu iinei foi.

Ole mataupu ole Diesel

Ou te taʻutaʻu atu i totonu o le SEAT Arona, o loʻu manaʻo e alu i le faʻaogaina o le 1.0 TSI 115 hp afi. Ose afi fa'asao, vave, taugofie ma lamolemole. Ae a oo mai i le faia o maila mai le vaai, e aunoa ma le leiloa o le tamaoaiga o le suauu, o le 115hp SEAT Arona 1.6 TDI FR e iai lana tala.

SEAT Arona 1.6 TDI FR
O le taimi lava e fa'atatau ai i fa'amatalaga sili atu ona mamana o le SEAT, o le taimi nei o le fa'apu'upu'u FR o lo'o tu mai mo lona tulaga ta'aloga mata'ina.

E pei o le tamaoaiga e pei o le 1.0 TSI afi e mafai ona (lea e ...), o le 1.6 TDI afi e masani ona pulea e sili atu le tamaoaiga. Faatasi ai ma tagata matutua e toafa, a latou atopaʻu (400 lita le malosi) ma leai ni faʻatapulaʻa tetele i femalagaaiga (sei vagana ai tapulaa faaletulafono) Na ou maua le 5.4 l/100 kilomita le averesi i le faaiuga o le 1000 kilomita o le auala . Sa ou iloa e ofoofogia.

E le o se afi "tumu o le ola" - o le faʻalauteleina o le pusa e fiafia i le taumafaina - ae o loʻo i ai pea le tele o avanoa e faʻatoʻilaloina ai aʻe ma soʻo ma le mautinoa i luga o auala a le atunuʻu. E iai fo'i se fa'atonuga fa'apitoa. O le faautauta tele na fesili mai ai se tasi o aʻu uo ia te aʻu "o le penisini lenei, a ea?".

SEAT Arona 1.6 TDI FR (115hp) by Alentejo 6494_2
Ina ua taunuu i Arraiolos (itumalo o Beja) o faailoga muamua o le malaga na mafai ona iloa. Sa matou aoina le tele o pefu…

O le MQB platform e le fa'anoanoa

O le "auivi" lea e maua ai foliga i le SEAT Arona o le mea lava lea e tasi o loʻo maua i faʻataʻitaʻiga e pei o le T-Roc poʻo le Ateca, o lona uiga, le MQB platform, ae o iinei i lona A0 version, o le sili ona faʻatusatusa i mea uma, lea e fetaui ma le. Volkswagen Polo ma le SEAT Ibiza.

E sili atu le laititi, ae tutusa lelei. O lo'o fa'aalia e le ta'avale le fa'asao fa'asao fa'asao ma o le galuega fa'amalolo e tu'u ai le SEAT Arona o se tasi o fa'ailoga a le vaega i tu'uga malosi. O se vaega e na'o le Mazda CX-3, Hyundai Kauai ma Ford Ecosport e iai finauga e taumafai e fa'afetaui.

SEAT Arona 1.6 TDI FR (115hp) by Alentejo 6494_3
I luga o le auvai o le vaitafe o Guadiana.

I le tulaga fa'amafanafana, e le fa'anoanoa fo'i. O se manatu na faasoa mai e i latou uma na malaga i luma ma i latou na malaga i nofoa pito i tua. O nei upu e aoga mo le gafatia o tagata e toafa, aua o le toalima tagata i luga o le vaa o le a ese le talanoaga ...

Tulaga lelei totonu

O le tulaga lelei o totonu e le o se tulaga malosi o le matou SEAT Arona 1.6 TDI FR pe afai na o le pau lava le tulaga o le malu o mea. E mafua ona o le tele o palasitika o loʻo fausia totonu o le SEAT Arona e faigata ona paʻi.

SEAT Arona 1.6 TDI FR
O le Beats sound system ma infotainment system o se kamupani lelei tele.

O palasitika e tele lava ina faigata, ae o le malosi o le faʻapotopotoga ma le malosi o luga ma faʻatonuga e le masalosalo. O le SEAT Arona e lelei le fausiaina, ma o fola sili ona leaga e faʻamaonia ai le faʻataʻitaʻiina o lenei faʻamaualuga faʻamalosi i le suʻega. Ose oloa mautu.

Ae mo le maualuga o meafaigaluega, e fai lava si lautele - lea i se vaega e faʻamaonia ai le tau o loʻo talosagaina e SEAT mo lenei faʻataʻitaʻiga. O le infotainment system, mo se faʻataʻitaʻiga, o le mea sili lea e mafai ona tatou maua i lenei vaega i tulaga o galuega, faʻamatalaga mata ma galuega.

SEAT Arona 1.6 TDI FR
O le leai o ni tomai fa'apitoa i fanua uma, e o'o atu ai le SUV i nofoaga e le o'o atu iai ta'avale masani ma le fa'ato'a atoa... e faia ai se eseesega tele mo so'o se tasi e fiafia i gaioiga i fafo.

Ae mo le lelei o le leo, o le Beats sound system (lea e masani ona matou faʻaaogaina) na maua foi ni iloiloga lelei mai tagata uma. O le agai i luma i faiga saogalemu malosi, o le SEAT Arona e mafai ona aofia ai tekinolosi e pei o le adaptive cruise-control, taofi faʻafuaseʻi faʻafuaseʻi, fesoasoani mo le tausiga o laina, suʻesuʻeina o le afi ma paka faʻafuaseʻi.

Gasoline po'o Tisele?

E tusa ai ma le tau, o le a le mea e vavaeeseina ai le Arona 1.6 TDI mai le faʻatusa tutusa faʻapipiʻiina ma le 1.0 TSI afi, o le 4205 euros. E tele naua tupe, e le taumate. O le mea lea, o le filifiliga mo Arona 1.6 TDI e pei ona ou iloa, o le a naʻo le faʻamaonia, pe a latou faia le tele o kilomita ma malaga. E leai se mea e leaga ai Arona 1.6 TDI, naʻo le 1.0 TSI o loʻo faʻaleleia atili ...

SEAT Arona 1.6 TDI FR
E le o le pauta… ae o le la.

Faitau atili