Matafaga saogalemu. ISN maua 28 Volkswagen Amarok

Anonim

O ananafi, i le aso 30 o Me, i le nofoaga o le Neivi i Lisbon, na faia ai le sauniga mo le tuʻuina atu o le 28. Volkswagen Amarok le Instituto de Socorros a Náufragos (ISN), taʻitaʻia e le Failautusi o le Setete mo le Puipuiga a le Atunuʻu, Ana Santos Pinto.

A fa'atatau i lenei tausaga, o le lona 9 lea o tausaga sosoo o le leoleoga o matafaga Potukale o le a nafa ma le fa'ailoga a Siamani.

O le 28 iunite ua faʻapipiʻiina i le afi fou 3.0 V6 TDI 258 hp , ave taavale i le fa ma sa fetuunai mo sailiga, laveai ma leoleoga i matafaga o le atunuu.

Volkswagen Amarok ISN

O le suiga o Amaroks mo la latou misiona fou na faia e Volkswagen Veículos Comercial i Potukale, ma i totonu o suiga na faia, e mafai ona matou maua lagolago mo meafaigaluega faʻafuaseʻi, laupapa laveai ma fata, faʻapea foʻi ma moli faʻafuaseʻi. Mo le taimi muamua o le a latou maua ai foi masini defibrillators fafo.

Fa'asoa i la matou nusipepa

O le Volkswagen Amaroks o le a i ai i le auaunaga a le ISN, ae o latou tagata faʻaoga o le a avea ma tagata o le Neivi, ua aʻoaʻoina lelei mo galuega a le leoleo, avetaʻavale i fafo ma e oʻo lava i le okesene.

O le tausiga ma le fesoasoani o le pikiina o le a avea ma matafaioi a le Volkswagen Commercial Vehicles network network dealers.

SeaWatch

O le 2011 na fausia ai le poloketi a le SeaWatch, o le taunuuga o se faiga faapaaga i le va o le Instituto de Socorros a Náufragos, Volkswagen Commercial Vehicles, Volkswagen Financial Services ma Volkswagen Dealers. O lenei tausaga, BP Portugal, lea e faamanatu ai le 90 tausaga o le auai i lo tatou atunuu i le 2019, na filifili foi e auai i le SeaWatch project. Poloketi e iai foʻi le lagolago a Ageas Seguros.

2018 i numera

O faʻaiʻuga o le SeaWatch poloketi e mafai ona vaʻaia i fuainumera na aoina i le 2018:

  • 51 laveai i tagata malolo
  • 271 fesoasoani muamua
  • 20 manuia sailiga mo fanau leiloa

Talu mai le amataga o le poloketi a le SeaWatch, e faʻatatauina o le tele o Volkswagen Amarok na faʻaaogaina e tusa ma le 280,000 kilomita i taimi taʻele, aemaise lava i luga o matafaga e leʻi vaʻaia, ua saofagā i le sili atu i le 1600 faasaoina o ola o tagata.

Faitau atili