Amata malulu. Ta'avale fa'aaoga e fa'atau atu? Ose fa'asalalauga fa'apenei e tatau ona iai

Anonim

O se tulafono, pe a oo i le taimi e faatau ai se taavale faaaoga matou masani i faʻasalalauga masani faʻatasi ma faʻamatalaga faʻataʻitaʻiga ma nisi ata. Ae ui i lea, o nisi taimi o loʻo i ai i latou e filifili e faʻafouina ma o lē e ona lenei Volkswagen Jetta (sili atu ona taʻua o Bora iinei) o se faʻataʻitaʻiga lelei o lena.

I se fiafiaga ma, sili atu i mea uma, vitio faʻamaoni, o loʻo tuʻuina atu e le tagata faʻatau lana 2003 Jetta GLS o loʻo faʻamatalaina toetoe lava o ona foliga uma, mai meafaigaluega (lea e aofia ai nofoa vevela, paʻu o le taumafanafana ma le taumalulu ma e oʻo lava i se paʻu paʻu!)

I le tautala e uiga i le afi, e tusa ai ma le tagata faʻatau o le 2.0 l lea e fesoʻotaʻi ma le lima-saosaoa gearbox, e 218,000 kilomita ma faʻatagaina le Jetta e malaga i luma ma ... tua.

E tusa ai ma le vitio, o le manogi uiga o se taavale fou na maua ai le manogi o penivali (aua le fesili mai pe aisea). Pau lava le mea o loʻo totoe o le suʻeina lea o le tele o le faʻasalalauga faʻapitoa na fesoasoani e faʻatau atu le Jetta.

E uiga i le "Amata malulu". Mai le Aso Gafua i le Aso Faraile i Razão Automóvel, o loʻo i ai se "Amata malulu" ile 8:30 i le taeao. A'o e inu lau kofe pe fa'aputuina le lototele e amata ai le aso, fa'aauau le fa'amata'aga i mea moni mata'ina, tala fa'asolopito ma vitiō talafeagai mai le lalolagi ta'avale. I lalo ifo o le 200 upu uma.

Faitau atili