Ami One o le va'aiga a Citroën mo le lumana'i o le taulaga

Anonim

I le na o le 2.5 mita le umi, 1.5 mita lautele ma tutusa le maualuga, 425 kilokalama le mamafa ma le maualuga maualuga e faʻatapulaʻa i le 45 km / h, o le Citroen Ami One , le taavale fa'ata'ita'i fou a le fa'ailoga Falani, ua fa'avasegaina fa'aletulafono o le quadricycle - lea i nisi o atunu'u o lona uiga e mafai ona ti'eti'e e aunoa ma se laisene.

E tusa ai ma le Citroën, o le Ami One o le a avea o se isi mea i felauaiga lautele ma isi auala taʻitoʻatasi o felauaiga, e pei o uila, scooters ma e oʻo lava i scooters. Eletise, e iai le tuto'atasi mo le 100 kilomita, e lava mo femalagaa'i pu'upu'u a le taulaga - e le sili atu i le lua itula le fa'atonuina pe a fa'afeso'ota'i i se nofoaga fa'alaua'itele.

E ui lava i ona fua fa'apitoa - pupuu, vaapiapi ma maualalo nai lo le Smart fortwo - e le foliga ma'ale'ale. I lenei lalolagi SUV "faʻamaʻaina", sa i ai le popolega tele mo le Ami One e faʻaalia le malosi ma faʻamalieina i matou.

Citroen Ami One Concept

Na maua lenei mea e ala i lona foliga kupita, uili tetele (18″), faʻamaonia se auala i lona mamanu e pei o se meafaigaluega ua saunia mo le faʻaaogaina malosi. O le tuʻufaʻatasia o le lanu moli moli (Orange Mécanique) e faʻatusatusa i elemene puipui lanu uliuli pogisa i tulimanu, faʻalautele i lalo o faitotoʻa, e fesoasoani foi i le iloa o le saogalemu ma le malosi.

O le a le mea ua tupu i faitotoa?

O se tasi o mea taua o le Citroën Ami One o ona faitotoa e matala i itu faafeagai (silasila i le ata i luga) - masani i le itu o le pasese, "pule i le ola" i le itu o le avetaavale.

https://www.razaoautomovel.com/wp-content/uploads/2019/02/citroen_ami_one_CONCEPT_Symmetrical.mp4

E le o se faʻataʻitaʻiga masani "faʻaalia", ae o le taunuuga o le pragmatism mama lea na faʻaaogaina i le atinaʻeina o lenei faʻataʻitaʻiga, ma le faʻamoemoe o le faʻafaigofie ma faʻaitiitia, e mafua ai le tau maualalo o le gaosiga.

E pei? Symmetry o le autu autu lea i le fuafuaina o lau mamanu ma lau sitaili . Sei o tatou amata i faitotoa ua taʻua i luga - e tutusa uma i itu uma e lua, "o se faitotoa lautele" e mafai ona faʻapipiʻi i le itu taumatau poʻo le agavale, lea na faʻamalosia ai faʻamau e tuʻu i luma poʻo tua e faʻatatau i le itu. - o le mea lea ua liliu ai lona avanoa.

Ole fa'atusa o lo'o iai ile mamanu ole Ami One e le gata ai iina... (swipe i le fa'ailoga).

Citroen Ami One Concept

E fai fo'i 'oloa ma puipui. O le ta'ilua i le lua e tutusa fa'ata'oto - o le pito i luma taumatau e tutusa lelei ma le pito i tua agavale.

Upu autu: faaitiitia

Afai o le pito i fafo ua uma ona mafai ona faʻaititia tele le numera o vaega eseese poʻo vaega e gaosia, o totonu e le o mamao i tua i le faʻaititia o le misiona tutusa - toe manatua le faʻaosofiaga tutusa i tua atu o le 2007 Cactus concept.

O faʻamalama o faitotoʻa e tatala pe tapuni, e leai ni faʻatonuga eletise. O le nofoa pasese e le tau fealua'i faaumiumi. O mea uma e te fa'amoemoe e maua i totonu o se ta'avale e foliga mai ua aveese, se'i vagana mea taua - e o'o lava i se fa'aoga fa'amatalaga o lo'o iai.

Citroen Ami One Concept

Ina ia fegalegaleai ma le Ami One, i le faaopoopo atu i le uili ma pedals, matou te manaʻomia se telefoni feaveaʻi ma se app patino. O galuega uma - fa'afiafiaga, folauga, e o'o lava i meafaigāluega - e na'o le masini feavea'i e mafai ona maua.

O loʻo i ai se vaega faʻapitoa i luma o le avetaʻavale e tuʻu ai - tuʻufaʻatasia le faʻaogaina o le wireless. I lona itu taumatau e mafai ona tatou vaʻaia ai se paʻu o loʻo tuʻufaʻatasia isi faʻatonuga faʻaletino: ki amata, faʻatonuga faʻasalalau, faʻalavelave faʻafuaseʻi ma se failauga Bluetooth e iai le leo.

Citroen Ami One Concept

O lo'o fa'aalia le vaega o mea faifa'aili i se fa'aaliga ulu, ma o isi vaega uma o lo'o fa'atonuina e ala i fa'amau e lua e tu'u i luga o le uili - o le tasi o latou mo le fa'agaoioia o leo. E oʻo lava i le faʻaogaina o le taʻavale, e manaʻomia se telefoni - o le QR Code i luga o le alumini pito i lalo o le faitotoa o le "loka" mo le tatalaina poʻo le lokaina o le taavale.

faatau ma faasoa

E tusa ai ma le Citroën, o le Ami One e faʻatatau i le laʻititi (16-30 tausaga), o le vaega tonu o maketi e sili ona musu e faʻatau se taʻavale, e ui lava i le manaʻomia o le feʻaveaʻi.

Citroën CXperience ma Citroën AMI Tasi
Ole fa'asinomaga ole Ami One ole afuaga ole manatu ole CXperience. O le faʻamatalaga i le lumanaʻi o faʻataʻitaʻiga Citroën iinei?

E le fa'asalaina e Citroën le avanoa, i se fa'aaliga i le lumana'i, e mafai ona fa'atau se Ami One, ae sili atu le mautinoa o ta'avale o lenei ituaiga e avanoa e avea o se auaunaga fa'asoa ta'avale, o lona uiga, ua matou o ese mai le matafaioi a tagata e ona. i tagata fa'aoga.

Mo se taimi lata mai?

Faatasi ai ma le faaiuga o le PSA Toyota faiga faapaaga i le aai, faatasi ai ma le itu Farani e leai ni sui tuusao na muai vaaia mo le C1 ma le 108, ua fesiligia e Citroën le matafaioi a le vaega A i se tulaga lautele, faatasi ai ma le manaoga o le maketi mo taavale tetele - crossover ma B-vaega SUV.

E mafai ona avea Ami One ma fofo mo le lumanaʻi o feoaiga i le taulaga? E tatau ona tatou faatali ma vaai. Mo le taimi nei, o le a mafai ona tatou vaʻaia o ia i le Geneva Motor Show.

Citroen Ami One Concept

Faitau atili