O le eletise Honda ua i ai se igoa ma o le Jazz hybrid o loʻo i luga o le ala

Anonim

Na fa'aalia i le Geneva Motor Show i lenei tausaga o lo'o i ai pea i le fa'ata'ita'iga (ma le igoa E Prototype), o le fa'ata'ita'iga muamua a Honda e 100% fa'aola eletise ua i ai se igoa fa'amaonia: faigofie. "ma".

Faʻavaeina faʻavae i luga o se tulaga fou faʻapitoa faʻapitoa mo taavale eletise, le Honda ma o le a sau ma le toso ma le afi pito i tua. Ae mo fa'amatalaga fa'atekinisi, e ui lava e le'i fa'asalalauina nei mea, le Honda ma e tatau ona ofoina atu le tele o le sili atu i le 200 km ma le mafai ona fa'atumuina i le 80% o le maa ile na'o le 30 minute.

Faatasi ai ma le gaosiga o loʻo faʻamoemoe e amata i le faaiuga o le tausaga, i Europa atoa, e tusa ai ma Honda, e sili atu i le 22 afe tagata faʻatau ua uma ona faʻaalia le fiafia i le mauaina o le taavale eletise Iapani.

Honda ma
Honda e. Ole igoa lea ole eletise fou a Honda.

jazz hybrid i luga o le ala

I le faaopoopo atu i le faʻaalia o le igoa o lana faʻataʻitaʻiga eletise fou, na faʻaaoga foi e Honda le avanoa e faʻamaonia ai se mea ua uma ona faʻamoemoeina: o le a maua le isi augatupulaga Honda Jazz ma se afi faʻafefe.

Fa'asoa i la matou nusipepa

Fa'atulaga mo le fa'aaliga i le Tokyo Hall i lenei tausaga, o le Jazz fou o le a fa'aalia ai le i-MMD hybrid system (e tutusa lava le fa'aogaina e le CR-V Hybrid). E le o iloa po o le fea afi afi o le a fesoʻotaʻi ma, ae e foliga mai e le o le 2.0 l faʻaaogaina e le SUV, ma e tatau ona faʻaaogaina se afi laʻititi.

Honda Jazz Hybrid
E ui lava o le augatupulaga o loʻo i ai nei o Jazz (lona tolu) o loʻo i ai se faʻasalalauga, e leʻi faʻatau atu iinei. O le mea lea, e oʻo mai i le taimi nei, naʻo le Jazz hybrid na faʻatau atu i la matou maketi o le lona lua o augatupulaga (ata).

O le faʻamaoniga o se fesuiaiga faʻafefiloi o le Jazz e sosoo ai e faʻamaonia ai le "Vaʻaiga Faʻaeletise" a Honda, lea e aofia ai le aofaʻi o le eletise o le ituaiga Iapani seʻia oʻo i le 2025. I lenei tulaga, ua uma ona faʻailoa e Honda e tatau ona faʻaogaina le i-MMD system i nisi faʻataʻitaʻiga. .

Fa'asoa i la matou Youtube channel.

Faitau atili