Fou Renault Clio. Sa matou i totonu o le tupulaga lona lima

Anonim

I se fa'aaliga fa'apitoa mo sui o le Ta'avale O Le Tausaga, na fa'aalia ai e Renault fa'amatalaga uma o le fale fa'afouina o le fale fou Renault Clio.

O le lona lima o augatupulaga o le a taia le maketi i le faaiuga o le afa muamua ma, ina ua uma ona i luga o se tasi o uluai prototypes, o le mea e mafai ona ou fai atu o le faailoga Farani ua faia se suiga moni i totonu o le potu o lona sili ona faatau atu.

O le Clio o loʻo pulea le B-segment talu mai le 2013, faʻatasi ai ma le faʻatupulaia o faʻatauga i lea tausaga ma lea tausaga, o le taʻavale lona lua sili ona faʻatau atu i Europa, na sili atu i le Volkswagen Golf.

Fou Renault Clio. Sa matou i totonu o le tupulaga lona lima 6549_1

E ui lava i lea, o le lona fa o augatupulaga, lea o loʻo faʻamavaeina nei, e leʻi aunoa ma se faitioga, lea na faʻatatau i le lelei o mea i totonu ma nisi o mataupu ergonomic. Na faʻalogo Renault i le au faitio, faʻapotopotoina se vaega galue patino ma o le taunuuga o le mea lea e mafai ona vaaia i ata, lea na ou maua ai le avanoa e feiloai muamua ai, i Pale.

tele le evolusione

O le taimi lava na ou tatalaina ai le faitotoa o le Renault Clio fou ma nofo i le nofoa o le avetaavale, sa faigofie ona iloa o le tulaga lelei o le palasitika i luga o le dashboard e sili atu ona lelei, faapea foi i luma o faitotoa.

Fou Renault Clio. Sa matou i totonu o le tupulaga lona lima 6549_2

I lalo ifo o lenei vaega, o loʻo i ai se sone faʻapitoa, lea e mafai e le tagata faʻatau ona faʻamaonia i totonu o le si'osi'omaga eseese e valu i totonu , lea e suia ai foʻi ufiufi o le faʻamafanafanaga, faitotoʻa, uili ma faʻamau lima.

Na suia le uili o le uili i le laʻititi ma o le meafaifa'aili laulau ua mae'a fa'atekinolosi ma configurable i ni ata se tolu, e tusa ai ma le auala avetaʻavale filifilia i le Multi Sense: Eco / Taʻaloga / Taʻitoʻatasi.

E lua mea faigaluega panels, e fa'atatau i le fa'aliliuga: a 7″ ma le 10″. Ua ta'ua e Renault le totonugalemu fou o le "Smart Cockpit" lea e aofia ai le mata'itu tutotonu pito i tele i lona tulaga, le Easy Link, fesootai.

Renault Clio totonu

Lenei ituaiga mataitu tutotonu O le "papa" ua i ai nei le 9.3″, o se mea e sili atu ona lelei e tetee atu ai i luga o le ata ma sili atu le eseesega ma le susulu.

O ata e sili atu ona vavae ese mai le tasi ma le isi, e faafaigofie ai le filifiliga ao faagasolo le taavale. Ae Na iloa foi e Renault e le o taimi uma o le fofo sili ona lelei o le i ai o mea uma i totonu o menus system , o le mafuaaga lena na ia faamamafaina ai se seti o ki piano, tuu i lalo o le mataʻituina ma, lalo ifo, tolu faʻatonuga faʻataʻavalevale mo le pulea o le tau, lea e sili atu ona faigofie.

Renault Clio totonu, Intens

O le faʻamafanafanaga na tuʻuina i se tulaga maualuga, lea na faʻalatalata atu ai le faʻamalo o le pusa i le uili. O loʻo i ai se avanoa lelei e teu ai i totonu o lenei vaega, e pei o le faʻaogaina o telefoni feaveaʻi ma le eletise eletise.

O taga faitotoa ua i ai nei se voluma aoga tele, e pei o le vaega totigilima, lea na siitia mai le 22 i le 26 l i le gafatia.

Renault Clio Intens totonu

O le lima o augatupulaga Clio e taua tele ia i matou, aua o le "na'o" le tagata sili ona lelei i le vaega ma le lona lua sili ona fa'atau atu taavale i Europa. O se fa'ailoga! I totonu, na matou faia se suiga moni, faʻatasi ai ma le alualu i luma iloga i uiga lelei, sili atu le atamai ma le malosi faʻatekonolosi.

Laurens van den Acker, Fa'atonu o Fa'ailoga Fa'aliga, Renault Group

Tele avanoa

O nofoa pito i luma ua avea nei ma nofoa o Mégane , fa'atasi ai ma le umi o le vae ma le fa'alelei fa'alelei. E sili atu fo'i le lagolago i tua ma maua ai le mafanafana. E le gata i lea, latou te faʻaitiitia le tele, faʻasaoina avanoa i totonu o le fale.

Renault Clio Interior. faletupe

O le lagona o avanoa i nofoa pito i luma e sili atu ona lelei, i le lautele, lea na maua ai le 25 mm, ma le umi. O le koluma fa'atonu e 12 mm le maualuga ma o le ufiufi vaega totigilima o lo'o i tua 17 mm, i tulaga uma e lua e fa'aleleia ai le potu tulivae.

O le mamanu o le dashboard ua matua faʻaleleia, faʻatasi ai ma laina saʻo e vase ai le lautele lautele o le fale ma sili atu le lelei o le tau grilles, o se tasi o faitioga o le faʻataʻitaʻiga muamua. E lua tulaga fou o meafaigaluega, o le R.S. Line ta'aloga lea e sui ai le GT Line muamua ma le Initiale Paris matagofie.

Renault Clio totonu, RS Line

Laina RS

O le agai i luga i nofoa pito i tua, e mafai ona e vaʻai i le sili atu le lelei o le 'au o le faitotoa pito i tua, lea e tumau pea "natia" i le vaega faʻailo.

O le taualuga pito i lalo e manaʻomia ai le tausiga o ulu , pe a ulufale, ae sili atu le mafanafana o le nofoa pito i tua. E sili atu le avanoa mo tulivae, ona o le "o'o" foliga o tua o nofoa pito i luma, o le alavai tutotonu e maualalo ma o loʻo i ai foi sina lautele lautele, lea e faʻatatau i le faailoga i le 25 mm.

Fou Renault Clio. Sa matou i totonu o le tupulaga lona lima 6549_8

Mulimuli ane, o le atopaʻu ua faʻateleina lona gafatia i le 391 l , e sili atu ona masani i totonu foliga ma se lua pito i lalo, lea e fesoasoani e fausia ai se lapoʻa mafolafola tele pe a gaugau i lalo nofoa pito i lalo. O le faʻapipiʻiina o le uila e sili atu le maualuga nai lo le faʻataʻitaʻiga muamua, mo mafuaʻaga e fesoʻotaʻi ma manaʻoga o kamupani inisiua.

Tele tala fou

O le Renault Clio na amata i le tulaga fou CMF-B , ua uma ona saunia e maua le eletise eletise. I lalo o le fuafuaga "Drive the Future", Renault ua faʻailoa o le a fa'alauiloa 12 fa'ata'ita'iga eletise i le 2022 , o le Clio E-Tech muamua, i le tausaga a sau.

E tusa ai ma faʻamatalaga lautele, ae leʻi faʻamaonia e le faʻailoga, e tatau ona tuʻufaʻatasia e lenei lomiga le 1.6 gasoline engine ma se alternator tele ma se maa, mo se mana tuʻufaʻatasia o le 128 hp ma le lima kilomita o le tutoʻatasi i le 100% eletise.

E oo atu i le 2022, ua tuuto atu foi Renault e faʻafesoʻotaʻi uma ana faʻataʻitaʻiga, lea o le a tupu i le Clio fou, ma tuʻuina 15 faʻataʻitaʻiga i luga o le maketi faʻatasi ai ma tekinolosi taʻavale tutoʻatasi, i tulaga eseese o fesoasoani avetaavale.

Mai le 1990 i le faaiuga o le 2018, o augatupulaga e fa o Clio na faʻatau atu 15 miliona iunite ma ina ua uma ona iloiloina mai totonu, e foliga mai ua saunia lelei lenei tupulaga fou e faaauau le manuia o ē na muamua atu.

Renault Clio Interior

Initiale Paris

Faitau atili