O le muamua BMW M3 fa'atasi ma uili uma o lo'o sau, ae o le RWD e le'i fa'agaloina

Anonim

Afai e oo mai i le taimi nei e itiiti pe leai foi se mea na iloa e uiga i le tupulaga fou o BMW M3 (G80), o se faatalanoaga ma le faatonu o le BMW's M division, Markus Flasch, i le CAR magazine na sau e tali nisi o masalosaloga ua amata ona fausia i le augatupulaga fou o le taʻaloga 3 Series.

Faʻatulagaina mo le faʻaaliga i le Frankfurt Motor Show i lenei tausaga, e tusa ai ma le Markus Flasch o le M3 fou e tatau ona faʻaogaina le sili ona faʻaleleia i totonu o le ono paʻu mai le vaega M, le S58 (aua le popole, o loʻo i ai a matou tusiga e faʻamalamalamaina nei tulafono mo oe) . O le 3.0 l biturbo ua uma ona tatou iloa mai le X3 M ma le X4 M.

Fai mai Markus Flasch, e lua tulaga eletise o le a maua, e pei o le lua SUVs, 480 hp ma le 510 hp , ma pei o nei, o le maualuga maualuga o le malosiaga o le a tuʻuina atu i le M3 Competition.

Fa'asoa i la matou Youtube channel.

Faiga mama mo… tagata mama

Ua folafola mai e le BMW M3 G80 e fa'aoso le vai i le au fa'afiafia ma le fiafia. Mo le taimi muamua i lona talafaasolopito, o le BMW M3 o le a fa'aalia uma uili ta'avale , e pei ona taʻua e Markus Flasch, o loʻo faʻapipiʻiina i se faiga e tutusa ma le faʻaaogaina i le BMW M5. O lona uiga, e oʻo lava i le iloaina, e ala i le le mafai, o le M3 fou o le a tufatufaina atu lona mana i uili uma e fa, o loʻo i ai le avanoa e filifili ai mo le 2WD mode, tuʻuina atu le mana uma i le axle tua.

Ae ui i lea, e oʻo lava i le M e tatau ona lagona o le taʻavale uma o se laʻasaga mamao mo le M3, o lea o le ai ai foi se M3 Pure (igoa totonu) - o le a le uiga o lena mea?

O lona uiga o le a tatou maua se M3 "toe foʻi i faʻavae", o lona uiga, o le M3 faʻaititia i lona uiga, fa'atasi ai ma na'o le uili pito i tua ma le atigipusa tusi . O se masini mo i latou o loʻo sailia se faʻataʻitaʻiga e sili atu ona taulaʻi, faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga e aunoa ma le "seoli lanu meamata" e popole ai i latou - o se fua Porsche na amata i nai tausaga talu ai, ma le 911 R, ma e foliga mai o le manumalo.

Fa'asoa i la matou nusipepa

O lenei BMW M3 "Mama", e faaopoopo atu i le uili i tua ma le faʻasalalauga tusi o le a faʻaalia ai foi se faʻailoga faʻaeletoroni faʻapipiʻi pito i tua. O loʻo i ai pea nisi faʻamatalaga e uiga i lona mana mulimuli, ma nisi lipoti o loʻo faʻasino i ai o le 480 hp version o le S58 e faʻamalosia ai lenei M3, ma isi e fai mai o le a sili atu le malosi, tumau i le 450 hp poʻo se mea faapena.

E tatau ona tatou faʻatali seʻia oʻo ia Setema a sau, i le Frankfurt Motor Show, mo faʻamatalaga uma.

Faitau atili