Renault Mégane R.S. Trophy i luga o le vitio. Sili atu nai lo le Honda Civic Type R?

Anonim

O LE Ipu a Renault Mégane R.S ua uma ona pasi atu i lima o Guilherme: “O se tasi o mea sili i le vaega, e leai se masalosalo i lena mea. I luga o le tele o auala faʻapitoa, o le a tuʻu ai le Honda Civic Type R i faʻalavelave, ona e sili atu le agile nai lo lenei, ae e leiloa lona avanoa pe a faʻateleina le suavai o le faʻatulagaga ".

Taimi e pipii ai. I le taimi nei ma se atigipusa taʻavale, o le Mégane R.S Trophy e toe foʻi i Razão Automóvel, o le taimi lenei e Diogo, o le na te faʻailoa mai ia i matou faʻamatalaga uma o le masini fou a Dieppe, i se isi vitio i luga o la matou YouTube channel.

O oe 300 hp ma le 400 Nm o le Ipu R.S. ua lava e si'itia ai i le Ituaiga R? Le itiiti ifo i luga o pepa, o numera e le o mamao tele: o le Mégane RS Trophy e 5.7s mai le 0 i le 100 km / h ma oʻo atu i le 260 km / h o le saoasaoa maualuga.

A o'o mai i uiga, le Type R's adaptive damping, o le R.S. Trophy e fa'afeagai ma se au fa'auli; i le Type R e tolu (toetoe lava) gasu gasu, o le R.S. Trophy fata fa'atasi ma le fa'alogoina ma sili atu le fa'afiafiaina lua fa'alava uafu; i le Pusa tusi ta'avale ono-saosaoa a Type R, o le SR Trophy e fa'afeagai ma le... ono-saosaoa tusi ta'avale pusa - e le lelei tele, i le ala...

Faʻatasi ma Diogo i lenei suʻesuʻega o le mea, mo le taimi nei, o le mea sili ona faigata o le Mégane R.S. - o Ipu R ua uma ona "puʻeina" i le Nürburgring e aunoa ma se faʻailoga, o lea e tatau ai ona vave faʻaalia lana faʻaaliga.

Fa'asoa i la matou Youtube channel.

Faitau atili