O le Jaguar E-Pace fou ua iai le aso e tatala ai

Anonim

A maeʻa le tuʻuina atu o le Jaguar XF Sportbrake - e mafai ona e iloa atili iinei - o le faʻailoga Peretania o loʻo toe taulaʻi atu i SUVs, ma le E-Pace fou. O le faʻamoemoe o le "tuʻufaʻatasia o le mamanu ma le agility o se taʻavale taʻaloga ma galuega masani o se SUV".

O le faʻataʻitaʻiga fou o le a tuʻufaʻatasia ai le aiga SUV tuputupu aʻe a Jaguar, e aofia ai le F-Pace, lea na manumalo i le Taʻavale a le Lalolagi o le Tausaga 2017, ma le I-Pace, le faʻataʻitaʻiga eletise muamua a Jaguar, lea e oso i le maketi i le afa lona lua o le 2018. , o le Jaguar E-Pace o le ai ai le tauvaga mai le BMW X1 ma e oʻo lava i se isi talosaga mai le Jaguar Land Rover vaega, le Range Rover Evoque.

E tusa ai ma le faʻailoga, o le Jaguar E-PACE "o loʻo tuʻufaʻatasia le tekinolosi faʻataʻavalevale e fa o taʻavale taʻavale ma ofoina atu le tele o filifiliga mo Ingenium gasoline ma diesel engines, faʻapea foʻi ma se seti o tekinolosi i luga ole laiga ma faiga saogalemu". E uiga i le mamanu, o le ata o loʻo i lalo o loʻo faʻaalia ai foliga o le a faʻaaogaina e le E-Pace, faʻatusatusa i isi SUV o le ituaiga.

Jaguar I-Pace, Jaguar F-Pace, Jaguar E-Pace - faʻatusatusaga

O le E-PACE o loʻo i ai foliga o se taʻavale taʻavale ma le faʻatinoga o le Jaguar, o le mea lea e le mafai ai ona faʻaalia. O faʻataʻitaʻiga uma a Jaguar ua mamanuina e faʻaosofia ai lagona ma o le mea lena matou te talitonu o le a tupu i le E-PACE, faʻapea foʻi ma le faʻaalia o lona uiga uiga ese.

Ian Callum, Faatonu o Jaguar Design Department

Mo le vaega o totoe, o loʻo iloa foi o le E-Pace o le ai ai se tau (faʻaalia) o le € 44,261. O tala o totoe o le a faʻaalia ia Iulai 13th, i le taimi o le faʻaaliga aloaia.

Faitau atili