DS 7 Crossback e fa'amua PSA tekinolosi ta'avale tuto'atasi

Anonim

O le a i luga ole DS 7 Crossback fou o le a mafai ai ona tatou vaʻai i taunuʻuga o le PSA Group's autonomous driving development program.

E le o le Peugeot po'o le Citroën, ae o le DS. O se tasi o ituaiga sili ona lata mai o le PSA Group o le a iai le aia tatau e faʻalauiloa ai le faʻaogaina o tekonolosi fou a le vaega. Ma o le a avea ma DS 7 Crossback le faʻataʻitaʻiga muamua e tuʻufaʻatasia ai. O lona uiga o le SUV o loʻo tuʻuina atu i Geneva, o le muamua o le faʻailoga Farani, o le a faʻapipiʻiina i se seti o tekinolosi tulaga 2 (lea e manaʻomia pea le pulea o le taʻavale e le avetaavale).

O le DS 7 Crossback fou e mafai ona oʻo atu i maketi a Europa mulimuli ane i lenei tausaga, ae e tusa ai ma le saunoaga a Marguerite Hubsch, o le failauga mo le PSA Group, e leai lava se aso mo le faʻatinoina o nei tekinolosi i le French SUV. O faiga fa'avae i luga o le DS7 o le a mulimuli ane ma fa'agasolo malie i fa'ata'ita'iga i le Peugeot, Citroën ma fa'ato'a maua ai Opel laina.

2017 DS 7 Crossback

Talu mai Iulai 2015, o faʻataʻitaʻiga a Grupo PSA ua faimalaga i le 120,000 kilomita i Europa ma ua uma ona faʻatagaina e faʻaauau le suʻega o taʻavale tutoʻatasi ma avetaavale "amateur". O suʻega o le a faia i luga o le 2000 kilomita o auala, i le galulue faʻatasi ma ana paʻaga tekonolosi, e pei o Bosch, Valeo, ZF/TRW ma Safran.

Ae mo le tier 3 autonomous driving technology, lea e leʻi faʻatagaina i Europa, Marguerite Hubsch faʻasino i le 2020 o le tausaga e faʻafeiloaʻi ai nei tekinolosi i faʻataʻitaʻiga gaosiga.

Vaai foi: Volkswagen Golf. O foliga fou autu o le 7.5 augatupulaga

Ae e le na o le pau lea o le vaega fou o le DS 7 Crossback. Mai le tautotogo o le 2019 o le French brand o le a ofoina atu a E-Tense afi afi , lea o loʻo i ai pea i le atinaʻe. O lenei afi o le a aofia ai se afi penisini e lagolagoina e lua eletise eletise (tasi i luma, tasi i tua), mo le aofaʻi o le 300 hp ma le 450 Nm o le malosi e faʻasino atu i uili e fa ma le tutoʻatasi o le 60 km i le 100. faiga% eletise.

2017 DS 7 Crossback

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili