O le Citroën E-Mehari na fai ona laei mo le Geneva Motor Show

Anonim

O le Citroën E-Mehari e Courrèges, na tuʻuina atu i Geneva, o se faʻamatalaga faʻapitoa o le faʻataʻitaʻiga gaosiga.

O le gaosiga fou E-Mehari o se faʻataʻitaʻiga i le uluai Méhari, o se faʻataʻitaʻiga Citroën faʻataʻitaʻiga na faʻalauiloaina i le 1968, ma taumafai ai e faatumauina se fesoʻotaʻiga malosi i le talafaasolopito o le faʻailoga. I Sineva sa i ai se faʻamatalaga faʻapitoa o le French haute couture brand Courrèges.

I lenei faʻamatalaga, e faʻatusatusa i lona mamanu faʻaalia, o le faʻataʻitaʻiga eletise na valiina paʻepaʻe ma lanu moli, ma avea ai ma taʻavale "fiafia, faʻaonaponei ma le siosiomaga". E ui lava o lo'o fa'atumauina le fausaga o le cabriolet, ae o le "electron free" - e pei ona fa'aigoaina e le fa'ailoga - na maua ai se taualuga fa'ameamea e mafai ona aveese, toe fa'afou le uili ma pa'u pa'u i totonu.

Citroën E-Mehari (11)

O le Citroën E-Mehari na fai ona laei mo le Geneva Motor Show 6631_2

FESOASOANI: Faʻatasi ma le Geneva Motor Show ma Ledger Automobile

I le faaopoopo atu i le avant-garde style, i tulaga o afi, o le E-Mehari foi o loo i ai ona mata i le lumanai. O le Citroën E-Mehari e faʻaaogaina se afi eletise 100% o le 67 hp, faʻamalosia e le LMP (metallic polymer) maʻa o le 30 kWh, lea e mafai ai ona tutoʻatasi le 200 km i le taamilosaga i le taulaga.

E tusa ai ma le faʻailoga Farani, o le Citroën E-Mehari e oʻo atu i le saoasaoa e sili atu i le 110 km / h. O le amataga o le gaosiga o le Farani faʻataʻitaʻiga ua faʻatulagaina mo lenei tautoulu, aʻo tau mo le maketi e leʻi faʻalauiloaina.

Citroën E-Mehari (3)
O le Citroën E-Mehari na fai ona laei mo le Geneva Motor Show 6631_4

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili