Euro NCAP. 8 isi fa'ata'ita'iga na fa'ata'ita'iina ma e le'i mafai ona sili atu i'uga.

Anonim

Euro NCAP, o le faʻalapotopotoga tutoʻatasi e nafa ma le iloiloina o le saogalemu o faʻataʻitaʻiga fou i luga o le maketi a Europa, na faatoa faʻaalia ai ana taunuʻuga lata mai. O faʻataʻitaʻiga faʻatatau o le Volvo XC60, "la matou" Volkswagen T-Roc, Skoda Karoq, Mitsubishi Eclipse Cross, Citroën C3 Aircross, Opel Crossland X, Volkswagen Polo ma le SEAT Arona.

O se vaega e le mafai ona toe faʻaalia le mea moni o taʻavale o loʻo i ai nei: o latou uma SUV poʻo Crossover, sei vagana ai le Polo, na o le pau lea o le taavale "masani". O le mea e malie ai, o le Euro NCAP na faʻavasega Arona e pei o SUV, tutusa ma le Polo, ma le "tausoga" C3 Aircross ma Crossland X o se MPV faʻapitoa - o le au maketi a SEAT, Citroën ma Opel e tatau ona galulue malosi ...

e lima fetu mo tagata uma

E ese mai fa'aletonu, o lenei taamilosaga o su'ega e le mafai ona lelei mo fa'ata'ita'iga uma. O i latou uma na ausia fetu e lima i le faʻatupulaia o suʻega faigata.

O LE Volvo XC60 , ola e tusa ai ma le faʻailoga o loʻo i ai, na avea ma taʻavale e sili ona lelei le Euro NCAP i le 2017, e oʻo atu, mo se faʻataʻitaʻiga, 98% i le puipuiga o tagata nofoia pe a tupu se faʻalavelave.

Ae o le XC60 o loʻo galue i le vaega D. O le B ma le C vaega o mea ia e faʻamaonia ai le maualuga o le faʻatau atu i Europa. O le mea lea, e taua tele le maualuga o le saogalemu e faʻafeiloaʻi i le maketi, e tusa lava po o le a le tulaga o le faʻataʻitaʻiga poʻo le tau.

O le Euro NCAP ua faʻateleina le faʻatauaina o le i ai o meafaigaluega saogalemu, e pei o le faʻalavelave faʻafuaseʻi faʻafuaseʻi - o se meafaigaluega o lona aoga ua uma ona tatou vaʻaia muamua - ma e lelei le taʻua e oʻo lava i taʻavale e pei o le Polo ua uma ona aofia ai lenei meafaigaluega o tulaga masani, ma o loʻo avanoa e fai ma filifiliga ile C3 Aircross ma Crossland X.

Su'ega sili atu ona faigata

Euro NCAP ua sauni e siitia le pa mo ana suʻega i le 2018. Michiel van Ratingen, Failautusi Aoao o Euro NCAP, folafola:

Ioe, e manaia tele le va'ai o fa'ailoga e pei o Volvo o lo'o gaosia ta'avale e latalata i fa'ailoga lelei i nisi o vaega o a tatou su'ega, ma fa'aalia ai le mafua'aga e tatau ai i le Euro NCAP ona fa'aauau pea ona fa'afetaui i ona mana'oga. I le tausaga a sau, o le a tatou vaʻai i suʻega fou ma e sili atu le manaʻomia e maua ai le lima fetu. Ae o taavale o loʻo faʻatau atu i numera tele o le a matua aʻafia ai le saogalemu o auala i le lumanaʻi, ma o le au gaosi oloa e pei o Nissan, Ford, SEAT ma Volkwagen e tatau ona faʻamalo mo le faʻatemokalasi o le saogalemu e ala i le tuʻuina atu o fesoasoani avetaʻavale ia latou SUVs.

Faitau atili