Nissan Juke Black Edition. O lo'o i ai pea togafiti i lou lima?

Anonim

E i ai sa'u mea e ta'uta'u atu. Ou te le'i aveina lava se Nissan Juke. Ioe, na faʻalauiloaina i le 2010 ma o loʻo i ai se tala e uiga i lona sui o le a aliali mai i le 2018. Ae e oʻo mai i le taimi nei ou te leʻi maua lava le avanoa e i ai i tua o le uili o se tasi o tagata autu e nafa ma le tulaʻi mai o le B-segment compact sopoia.

Ma o loʻo faʻaauau pea ona avea ma faʻataʻitaʻiga e vaeluaina manatu e uiga i ona foliga e pei o isi, i aso nei ma le taimi na faʻalauiloa ai. E tusa ai ma le "mini palota" na faia e aʻu, e foliga mai e sili atu le fiafia o Juke i le au maimoa tamaitai nai lo alii. Ae mo aʻu, e ui ina fiafia i le manatu muamua - manatua le Qazana? -, o le suiga i le mea moni na tuua ai le tele o faʻafitauli: o le faʻatusatusaga e atoatoa, e matua maaleale i itu tatou te vaʻaia ai ma leai se faʻamaonia i le faʻatinoina o nisi elemene poʻo vaega.

Nissan Juke Black Edition. O lo'o i ai pea togafiti i lou lima? 6653_1

Henry Ford: "E mafai e se tagata faʻatau ona valiina se taavale soʻo se lanu latou te manaʻo ai, pe afai e uliuli"

O le igoa o lenei lomiga faʻapitoa o le "Black Edition" ma e le mafai ona sili atu le faʻamaonia o le igoa: tino uliuli, uili uliuli, uliuli totonu. Uuliuli i soo se mea. O le taunuuga: o le manatu o voluma ma luga o le Juke ua leiloloa tele, lea mo le toatele o se tala lelei. E ui lava i mea uma, Juke, i le mavae ai o nei tausaga uma, e foliga mai e le o se tafaoga faamasani ma tumau pea le malosi ma, sili atu i mea uma, foliga malie.

Juke Black Edition ose lomiga fa'apitoa fa'atapula'a ile 1500 iunite. I le faaopoopo atu i le filifiliga monochromatic (o loʻo maua foʻi le tino i le lanu efuefu), e faʻaalia mo lona faʻaaogaina o le Focal sound system lea na vaʻaia ai e le au failauga ma tweeters lo latou malosi i le 120 ma le 100 watts, o se oso tele mai le 40 watts. fa'asaga i le masini fa'alogo muamua.

Nissan Juke Black Edition

O isi "suamalie" i totonu o lenei Black Edition e mafai ona vaʻaia i le faʻaogaina o taʻaloga mamanu pedals ma nofoa e ufiufi vaega i le paʻu. Ma e le mafai ona e vaʻaia le 18-inisi uili o loʻo siomia e paʻu limafoaʻi 225/45 R18. O fua tutusa na faʻaaogaina i le Juke Nismo RS. Ae i le tulaga o le Black Edition latou te na o le 110 poʻo le 115 hp (Diesel ma le penisini, faʻasologa) ae le o le 218 hp o le Nismo RS.

E mafai fo'i ona faate'ia a'u e le tama'i Nissan Juke?

O le ioeina o le osofaʻiga o le maketi e SUV, pseudo-SUV ma le crossover e le taʻu mai ia te aʻu se mea - o le a le mafai ona ou filifilia lenei ituaiga taavale mo le faʻaaogaina e le tagata lava ia - E leai soʻu faʻafitauli e taʻutino atu ua uma ona ou ofo i le itu lelei. . Pe o le faʻataʻitaʻiga a le Skoda Kodiaq sili poʻo le taʻavale ma le faʻamalosi o le Mazda CX-5 lata mai.

Ae o Juke e le gata o se vaega i lalo, e umi se galuega i le maketi. E mautinoa lava ua sili atu le tauvaga ia te oe, a ea? Ia, e leai.

E le'i tele ni kilomita na fa'afiafiaina ma fa'afiafia le Juke. O lana ta'avale e foliga mai e fetaui lelei ma ona foliga tausaafia. E agile, suia le itu ma le naunautai ma iu ai ina ou aveina e toetoe lava pei o se pusa vevela. E ui ina tatou nonofo i luga o se vaalele maualuga atu, e foliga mai e le o mafatia mai se nofoaga maualuga o le kalave. Na o le talosaga mo sina lagolago pito i tua mai nofoa.

Nissan Juke Black Edition

E manino lava le fiafia o Juke i le malosi nai lo le mafanafana, ae e le o se faʻalavelave. O le mea moni, pe a tatou suʻesuʻeina le Juke i luga o fola faʻaleagaina i fati olaola, e mafai ona faʻaaogaina ma le atamai uma sauaga tatou te faia i ai.

E iai le matou afi, ae o fea na alu i ai le leo?

E pei ona matou taʻua muamua, o loʻo maua le Juke Black Edition ma se afi penisini ma se afi tiso. O la matou iunite na sau ma le lauiloa 1.2 DIG-T ma le 115 hp. Ma ua fa'amautuina o ia lava o le paaga lelei mo tomai fa'amalosi a Juke. Talia i taimi uma ma vave, itiiti turbo lag. Ae e le gata ai iina.

O le Juke e lua auala aveta'avale ma a e fa'aogaina le Sport mode, e foliga mai e tui le afi i se tui o le adrenaline - o le tali e sili atu ona vave mai i lalo ifo ma fa'atumauina le vibrancy i le maualuga. Fa'asoa i le fa'afiafiaga ta'alo, o le leo o le alavai ta'avale e iai i taimi uma, ae le fa'aita. E te aveese lou vae mai le saosaoa ma e aliali mai ai le faaili masani.

Ma e na o le manino ma le manino e mafai ona tatou faalogoina ona o lenei afi e leai se leo. E foliga gūgū, i le tulaga tatou te masalosalo ai pe o tatou ave moni se taavale e iai se afi afi i totonu pe o iai moni se afi eletise natia i totonu… - ma e na o le pau lea o le faitioga e mafai ona ou faia e uiga i le afi.

I totonu e sili atu le maliliega nai lo fafo

Fa'aosofia e le lalolagi o uili e lua, e ui lava i tausaga, o totonu o le Nissan Juke o se nofoaga manaia e i ai. E mautinoa lava e sili atu le maliliega ma le manaia nai lo fafo. O nisi fa'amatalaga o lo'o fa'aauau pea ona fa'afiafiaina i aso nei ma le taimi na fa'alauiloa ai: pe o le alavai totonugalemu e pei o se tane uila, ma vali le lanu o le tino, po'o fa'avaa e fai ma 'au o le faitoto'a. O lo'o iai fo'i se fausaga malosi ma o lo'o i ai le tulaga lelei o lo'o i se tulaga lelei.

Nissan Juke Black Edition. O lo'o i ai pea togafiti i lou lima? 6653_5

Ae o le tausaga o le poloketi e faʻaalia ia lava i nofoaga e pei o le infotainment system, ma Juke e le gata e manaʻomia se maualuga maualuga faʻaaliga ae faʻapea foʻi ma se faʻafouga faʻafouina. E ui lava i lena, o se faʻamatalaga lelei mo le fofo o loʻo maua mo faʻatonuga i totonu o le faʻamafanafanaga tutotonu. Latou te faia le tele o galuega e faʻatatau i le auala filifilia: Ea malulu poʻo Taʻavale Faʻataʻitaʻiga. O se fofo aoga e mafai ona faʻaitiitia lelei le numera o faʻamau i totonu o le fale.

O le fale e leai se va'aiga leaga i tua fa'apea fo'i le avanoa fa'atapula'a i le nofoa pito i tua. O se faitioga na ou faia foi i le fou Nissan Micra ma i ia mea uma e lua e tauamiotonuina e ala i le fiafia o lona mamanu fafo, lea e taofia ai le faaaogaina o avanoa i totonu.

Fa'amuamua

Na faapea mai, o le faʻaaogaina o le taʻua o Micra ma e oʻo lava i loʻu manatu i loʻu lava le fiafia mo SUVs ma mea faapena, o le a sili atu ona ou filifili mo se Juke nai lo se Micra. Ioe, faʻamaoni, Micra e sili atu nai lo Juke i itu sili ona eseese. O lona mamanu fou e mafai ai ona maua le tele ma sili atu meafaigaluega ma le saogalemu, mo se faʻataʻitaʻiga.

Ae ou te faamalie atu, o le Juke, e ui ina maualuga ma mamafa, ae e sili atu ona faatosina i lona faaaogaina, o lona uiga, pe a matou aveina . Ia avea ma afi, "liki" i luga aʻe o le 0.9 IG-T - ma e leai se mea e fai i le 25 hp e vavaeeseina ai -, ma le mafai ona faʻafiafia e pei o isi. E avea ai i tatou ma vaega taua o le fa'agasologa, pe a fa'atupula'ia le tulaga masani i le alamanuia e foliga mai o lo'o tu'ufua ma fa'ama'i. O se mea e fiafia i ai le tagata lava ia ma e fa'atatau i itu tatou te fa'atauaina i totonu o se ta'avale. Atonu e iai isi ae leai se isi e faia i ai.

Lelei, o lea o le a ou nofo i se tulimanu ma toe iloilo uma ou talitonuga alofa...

Nissan Juke Black Edition. O lo'o i ai pea togafiti i lou lima? 6653_6

Faitau atili