Kia Stonic. O ata muamua o le fili fou a Juke ma Captur

Anonim

O le B-vaega SUV e mumu vevela. O le vaiaso talu ona maeʻa le tuʻuina atu o le Hyundai Kauai ofoofogia, na tuʻuina atu ai foi e le ituaiga lona lua o le Hyundai Group lana talosaga, le Kia Stonic. I se vaega ua uma ona aoga i le 1.1 miliona iunite (ma o loʻo faʻaauau pea ona tupu), o lenei faʻataʻitaʻiga o le a feagai ma faʻatauvaʻa e pei o le Nissan Juke, Renault Captur, Peugeot 2008 poʻo le Mazda CX-3.

E pei o lea, o se faʻataʻitaʻiga autu i le taʻiala a le South Korean brand, faʻatulagaina ia lava i lalo o Sportage ma faʻatasi ma Soul i tulaga o le lautele. I le totonugalemu o lenei tamai "feteʻenaʻiga" i totonu o le aiga Kia, o aso na faanumeraina o le Venga compact minivan - lea, e tusa ai ma le faailoga lava ia, e le mafai ona iloa se sui.

Toe foʻi i le Kia Stonic fou, soʻo se tasi e manatua pea le Kia Provo, o se faʻataʻitaʻiga na faʻalauiloaina i le 2013 Geneva Motor Show, o le a le ofo i le mamanu.

Kia Stonic. O ata muamua o le fili fou a Juke ma Captur 6658_1

Kia Stonic

Fuafuaina i Europa i le galulue soosootauau ma le nofoaga autu o le mamanu a Kia i Korea i Saute, o le Kia Stonic na fanau mai i le tulaga tutusa e pei o le Kia Rio SUV - e le pei o le Hyundai Kauai lea e amataina se tulaga fou atoa. I luma o le vaitafe, o Stonic e maualuga le maualuga o le fola ma se mamanu e matua ese lava, e ui lava i le faatumauina o le "ea aiga" o le ituaiga. E tusa ai ma le tala a Kia, o Stonic o le faʻataʻitaʻiga sili ona faʻapitoa i le tala faʻasolopito o le ituaiga, ma 20 lanu lanu avanoa.

Kia Stonic. O ata muamua o le fili fou a Juke ma Captur 6658_2

O le igoa "Stonic" e tuʻufaʻatasia ai upu "Speedy" ma le "Tonic" i se faʻamatalaga i faaupuga e lua o loʻo faʻaaogaina i fua musika.

O avanoa fa'apitoa e o'o atu fo'i i totonu, lea tatou te maua ai le faiga fa'atalatala fou a le Kia, fa'atasi ai ma le pa'i e tu'ufa'atasia ai galuega autu - Android Auto ma Apple Car Play e le mafai ona misi.

Kia Stonic

Ae mo le nofoia, e folafola e Kia le avanoa i tauau, vae ma le ulu i luga aʻe o le vaega averesi. O le ogalaau e iai le malosi e 352 lita.

O le tele o afi e aofia ai ni penisini se tolu - 1.0 T-GDI, 1.25 MPI ma le 1.4 MPI - ma le tiso ile 1.6 lita. Ole Kia Stonic fou ua fa'atulaga e fa'alauiloa ile maketi a le atunu'u ia Oketopa.

Kia Stonic. O ata muamua o le fili fou a Juke ma Captur 6658_4
Kia Stonic. O ata muamua o le fili fou a Juke ma Captur 6658_5

Faitau atili