SUV vevela: Tucson ma Kauai N versions maua le moli lanu meamata mai Hyundai

Anonim

O Mr. Albert Biermann, le faatonu o le Vaega N, o ia lea na fai mai ai. E iai la latou moli lanumeamata e agai i luma ma le Hyundai Tucson N ma le Kauai N. Ae se'i tatou fa'amalie - e ui lava i le tali ioe, o talosaga uma e lua e le o se fa'amuamua i le taimi nei. E le gata i lea, o loʻo matou molimauina pea laasaga muamua i le faʻavaeina o le N brand, o lea o le a faia "laasaga pepe" i lona faʻalauteleina.

O le i30 N, o le oloa muamua a N, na faia se aafiaga tele. O fa'afeso'ota'iga muamua na fa'amaonia ai sa matou i ai i le i ai o se pu'a vevela sili ona lelei - e te le talitonu? Va'ai iinei. O fa'aaliga sili ona lelei na maua mai ai fa'amoemoega mo le lumana'i. Matou te iloa o le a tele atu faʻataʻitaʻiga N, ae o faʻamoemoega e le mafai ona le fiafia.

O le fa'atuina o se fa'ailoga fa'atinoga o se mea tatou te lagona e tatau ona tatou matua fa'aeteete ma fa'aeteete ma fa'amautinoa o ta'avale uma tatou te atia'e ma tu'u i luga o le maketi i lalo o lena fa'ailoga e tatau ona fa'apitoa.

Andrew Tuitahi, Pule Sinia Fuafuaga o oloa, Hyundai Ausetalia
Hyundai Tucson

O lenei tausaga ua uma ona talanoa e uiga i le avanoa e maua ai e Hyundai Tucson le togafitiga N. Ae aisea e leai ai? Tucson o se fa'ata'ita'iga fa'avaomalo ma e mafai ona avea o se kata vala'au lelei mo N division ma Hyundai lava ia. Biermann lava ia ua uma ona fai mai o le Tucson platform o se faavae sili ona lelei mo le faia o se SUV maualuga - o se SUV vevela.

Ae o le iloaina nei o Kauai N o loʻo iai foʻi le moli lanumeamata e agai ai i luma, e mafai ea ona pasia Tucson N mai lenei? Ua fa'atupuina e Kauai ni fa'amoemoega tetele, ua fa'aalia ai o ia lava ma se mamanu mata'utia mo mea tatou te masani ai i le fa'ailoga, ma o lo'o i ai i se vaega e le taofia le tuputupu a'e.

O le peti i Kauai e Hyundai o loʻo malosi, ma e aofia ai lona faʻalauteleina i suiga fou - mo se faʻataʻitaʻiga, o le 100% eletise eletise o le a tuʻuina atu i le 2018. Aisea e le peti ai i luga o se suiga maualuga faʻatinoga foi?

Ae o isi avanoa o loʻo talanoaina. E mafai ona tu'uina atu e le lua va'aiga Hot SUVs le N version o le i30 Fastback, ae o isi tala e fa'asino i le Veloster - o se fa'ata'ita'iga o le a fetaui ma le lona lua o augatupulaga i le 2018.

O le mea matou te iloa o le vaega Hot SUV ua amata ona faʻafefe. Ua uma ona matou taʻua talosaga a Volkswagen iinei, ma R versions o le Tiguan ma T-Roc ua uma ona atinaʻe, ma ua tele tala e uiga i talosaga mai isi ituaiga. O Veta SUV e suitulaga mo Hot Hatch?

Faitau atili