Porsche 911 T. Mo purists: itiiti meafaigaluega, itiiti mamafa ma ... sili atu euros

Anonim

Na tautevateva Porsche i luga o le fale ina ua maeʻa le faʻalauiloaina o le 911 R. E foliga mai o loʻo i ai se maketi mo tagata fiafia e suʻe se 911 e le tatau ona vave i luga o le Nordschleife, pe sili atu ona faʻapipiʻiina nai lo le fale tatou te nonofo ai.

O le 911 R na vave fa'atau atu ma na vave ona siitia lona tau… fa'aaoga! O le manuia o le R, pei o le Cayman GT4 i le tausaga na muamua atu, o se avanoa e tatau ona faʻaaogaina. I le 911 GT3 faʻafouina na matou vaʻai muamua i le toe foʻi mai o le pusa tusi lesona ma maua, talu ai nei, le Touring Package lea na faʻaititia ai le aerodynamic paraphernalia.

O le a sili atu le fa'aogaina o le fa'ata'ita'iga sili ona faigofie ma mama i lalo o le fa'atonuga? O le mea lena o le a tatou iloa i se taimi lata mai, e pei ona faatoa faʻaalia e Porsche le 911 T, o se faʻataʻitaʻiga mama, toʻesea ma taulaʻi i le avetaʻavale, e maua mai i le 911 Carrera, le sili ona taugofie o le 911.

Porsche 911 2017

TALOGA TELE - Pulea i se nofoaga tulimanu e le mafai ona maua ai le au tauva, o le Porsche 911 o le tupu e le gata i totonu o le tele o taʻaloga taʻavale, ae faʻapea foʻi i totonu o le taʻaloga taʻavale atoa, faʻatau atu 50% sili atu nai lo le Mazda MX-5 poʻo Audi TT. , i vaega ta'itasi. Faatasi ai ma le aofaʻi o 12 734 iunite ua uma ona tuʻuina atu, e le afaina ia te ia, i nofoaga o totoe i luga o le pulelaa, o loʻo i ai igoa e pei o le Mercedes-AMG GT poʻo le Ferrari 488 ...

sili atu le gaogao totonu

O le Porsche 911 T fa'atasi ma le Carrera le tutusa 3.0-lita turbo mafolafola ono, ma le 370 hp ma e tatau ona na o le pau lea o le elemene tutusa i le va o le lua. Mai lea taimi i luga, o le Touring 911 T, e pei o le 1968 muamua, e alu i lona lava ala, faʻatasi ai ma le faʻaitiitia o le mamafa ma le puʻupuʻu fua faʻatatau, e vaʻavaʻai e faʻateleina le faʻaogaina o le taʻavale ma le fesoʻotaʻiga tagata-masini.

O le taulai atu i mea taua na mafua ai le leiloa o nofoa pito i tua ma le PCM, le faʻaogaina o faʻamatalaga Siamani. Matau le tele o le gaogao i totonu na totoe ona o lona toesea. Ae ui i lea, e mafai e Porsche ona sui nei meafaigaluega i le talosaga a le tagata faatau, saoloto - na o ia lava, tala e tatau ona faʻasoa...

Porsche 911 T

O le faʻamalama pito i tua ma faʻamalama pito i tua e mama, o le aofaʻi o mea faʻafefe leo ua faʻaitiitia ma o 'au o faitotoa o paʻu paʻu. Matauina foi le uili GT.

I fafo, o loʻo tu i fafo mo lona faʻaleagaina ma faʻata i le Agate efuefu, o le 20-inisi uili i le Titanium Grey ma le taʻavale tutotonu i le uliuli.

Porsche 911 T

meafaigaluega tulaga ese

I le faaiuga, o le 911 T e leiloa le 20 kilokalama o le mamafa pe a faatusatusa i le Carrera. E foliga mai e le tele, ae o nisi o le mamafa na aveesea na iu lava ina suia i le faaopoopoga o meafaigaluega tulaga ese i le 911 T ma e le o maua i le Carrera.

Faatasi ai ma i latou o le PASM - o le faʻailoga pailate faʻamalolo, lea e faʻaitiitia ai le maualuga o le eleele i le 20 mm - o le Sport Chrono Package ma le mamafa sili ona lelei ma le faʻaitiitiga o le pusa pusa. I le avea ai o se filifiliga, e mafai foi ona faʻapipiʻiina i se axle pito i tua. E pei foi o se filifiliga mo taʻaloga taʻaloga, e le maua i luga o le Carrera, i le faʻaleagaina o nofoa eletise masani - e le tatau ea ona latou faʻaoga tusi, e faʻasaoina le mamafa?

O le atigipusa tusi lesona o le taʻutaʻua fitu-saoasaoa - PDK o se filifiliga - ae o loʻo i ai se fua faʻatatau mulimuli ma e sau ma se faʻailoga e loka ai le tagata lava ia.

O le taunuuga o le malosi-i-mamafa fua o le 3.85 kg / hp, sili atu nai lo le Carrera, e pei o faatinoga, e ui lava i se vaega itiiti. I lalo ifo o le 0.1 sekone mai le 0 i le 100 km/h, e o'o i le 4.5. Ole saoasaoa maualuga e 293 km/h, 2 km/h itiiti ifo nai lo le Carrera.

O le Porsche 911 T fou ua mafai nei ona oka i Potukale ma o le a amata fa'atau i le amataga o le tausaga fou. O le tau e amata ile 135 961 euros.

Porsche 911 T

Faitau atili