Ua mafaufau Citroën e suitulaga i le Ipu Saxo e faavavau

Anonim

O le Citroën C3 o loʻo i ai se foliga lelei ma e foliga mai o le a sili atu le lelei. Faatasi ai ma se tu masani sili i taʻaloga taʻaloga, ma o loʻo ui atu i se tulaga lelei i le tauvaga, faʻatasi ai ma se faʻamaumauga o le 16 igoa gaosi oloa ma le 12 WRC ma WTCC taʻavale 'faailoga, o le Farani faʻailoga o loʻo mafaufau e toe ulufale i le vaega o taga. o se faʻataʻitaʻiga e mafai ona vaʻaia o le Saxo Cup o le seneturi. XXI.

Aua nei?

Ua fa'amaonia mai e le au fa'ailoga o lo'o i luga o le laulau le avanoa e fa'alauiloa ai se fa'ata'ita'iga fa'aosofia a le WRC, mo se fa'amatalaga latou te fai mai. "o se mea e leʻi faia lava e se tasi".

Ou te manaʻo e maua se mea e fesoʻotaʻi ai tupe teufaafaigaluega ma faʻamanuiaga a le WRC ma le Citroën Racing, o lea e iai se matou suʻesuʻega.

Linda Jackson, Pule Sili Citroën

Linda Jackson, Pule Sili o le ituaiga, fai mai o le poloketi o le a naʻo le moli lanumeamata e agai ai i luma pe afai e matua tulaga ese ma faʻaosofia saʻo e le faʻataʻitaʻiga faʻatasi. O le Citroën e mana'o e fa'amaualuga lona auai i le World Rally Championship i fa'atauga.

citron c3 vts
© Virtuel-Taavale

Afai e faʻamaonia mulimuli ane, o le faʻataʻitaʻiga o le a le gata i le faʻatinoga ma le mana, o le ai ai "isi mea" e tusa ai ma Xavier Peugeot.

Matou te mananaʻo e fai se fesoʻotaʻiga i le va o taʻavale taʻavale ma taʻavale i aso uma

Xavier Peugeot, Pule o oloa Citroën

O se fa'aonaponei fa'aonaponei o le Ipu Saxo tuai, o le a tu'uina atu ai i le tama'i C3 se tulaga iloga i le tauvaga lea e tu'uina mai ai talosaga e pei o le Ford Fiesta ST fou, le Peugeot 208 GTI, le VW Polo GTI ma le Toyota Yaris GRMN fou.

Afai e agai i luma le poloketi, e mafai ona tatou vaʻai i le VTS acronym mai le taimi ua tuanaʻi ... ae ui i lea, e sili atu se mea nai lo lenei:

citron c4 loeb
O se Citroën C4 ma le saini Loeb, moni Citroën?

Faitau atili