O le faamavaega a le Ford C-Max ma le Grand C-Max ua uma ona faatulaga

Anonim

O nai tausaga ua tuanaʻi e leʻi faigofie mo MPV, ma le tele ma le tele o faʻataʻitaʻiga o faʻafeiloaʻi ma tuʻuina atu le auala i le SUV sili ona manaʻomia i le tele o latou ituaiga. I le taimi nei, o tagata sili ona "tala ai nei" na afaina i le pa'ū o le faʻatau atu o lenei ituaiga o faʻataʻitaʻiga o le C-Max o le Tele C-max o ai na vaʻaia Ford faʻamaonia le mea ua leva ona faʻamoemoeina.

I se faʻamatalaga na tuʻuina mai e Ford, Steven Armstrong, Taitaifono o le Ford's Supervisory Board na fai mai o lenei filifiliga e fai ma sui o "se laasaga taua i le tuʻuina atu o oloa o loʻo manaʻomia e a tatou tagata faʻatau ma se pisinisi sili atu ona tauva mo a tatou tagata e umia sea."

O le C-Max ma le Grand C-Max o loʻo gaosia i Saarlouis, Siamani, ma Ford e fuafua e faʻauma le gaosiga i le faaiuga o Iuni. Faatasi ai ma le mou atu o faʻataʻitaʻiga e lua, o le fale gaosi Siamani o le a alu mai le tolu suiga i le taimi nei i le na o le lua, faʻatasi ai ma le Focus o loʻo gaosia iina i le lima-faitotoa, SW, ST ma Active versions.

Ford Grand C-Max
E oʻo lava i le agavaʻa ma le avanoa faaopoopo na mafai ona fesoasoani i minivans i le "taua" ma SUVs.

Ose fuafuaga toe fa'atulagaina lautele

O le mou atu o tamaʻi vaʻavaʻa e lua o se vaega o se fuafuaga sili atu ona lautele toe faʻatulagaina, faatasi ai ma le fuafuaina e Ford o suiga loloto i tulaga o lana ofo i le maketi a Europa.

Fa'asoa i la matou nusipepa iinei

O le mea lea, o le fuafuaga e aofia ai le taunuu mai o le eletise poʻo le eletise o ona faʻataʻitaʻiga uma, fesoʻotaʻiga fou ma maliega ma isi ituaiga (lea o le maliliega ma Volkswagen o se faʻataʻitaʻiga lelei) faʻaopoopo i le mou atu o le tele o fale gaosi oloa i le Old Continent ma le toe iloiloga o feagaiga faigaluega na faia ma ana tagata faigaluega.

Ford C-Max ma Grand C-Max
I le maketi talu mai le 2010 ma le faʻamoemoe o le toe faʻaleleia i le 2015, o le "uso" C-Max ma Grand C-Max o loʻo sauni nei e faʻafeiloaʻi i le maketi.

E fia iloa pe a ma le 20 tausaga talu ona amata le faʻatupuina o tagata e feaveaʻi, ua faʻagalo faʻagalo i latou, faʻatasi ai ma nai faʻailoga e peti ia i latou (Renault o se tasi o tuusaunoaga).

Mata o le a i ni nai tausaga o le a tatou vaʻai i le mea lava e tasi e tupu i SUVs?

Fa'asoa i la matou Youtube channel.

Faitau atili