Po'o fa'atofa i le Ford C-Max ma le Grand C-Max?

Anonim

Fai mai Ford ua faia feutagaiga ma le iuni o tagata faigaluega i le falegaosimea i Saarlouis, Siamani, ona o le ono toe totogi. O mea uma ona o loʻo i ai se avanoa malosi o le Ford C-Max ma Grand C-Max , o loʻo gaosia iina, o le a faʻaumatia.

E ui lava e leʻi faʻasalalau e Ford se faʻaiʻuga mulimuli, o le Automotive News Europe o loʻo lipotia mai o le North American brand na fai mai i se faʻamatalaga e faapea "o le tausia o le taavale (Ford C-Max) e tusa ai ma tulafono faatonutonu e tetee atu i le filogia o le a manaʻomia ai le tele o tupe teufaafaigaluega. lenei faʻataʻitaʻiga".

O le isi itu e mafai ona avea ma faavae o le faaiuga e aveesea le Ford C-Max ma Grand C-Max o le tauvaga malosi mai SUVs ma le pa'u o le fa'atau i le vaega MPV.

Ford Grand C-Max
E leʻi oʻo lava i le faʻaogaina o taʻavale laiti na mafai ona faʻafeiloaʻi tagata lautele.

E pei e faʻamaonia le manatu, Ford i aso nei na faʻasalalau se faʻamaumauga faʻatau taimi uma mo ana SUVs i Europa i le 2018, e ui lava e leʻi maeʻa le tausaga. E oo atu i le faaiuga o Novema i lenei tausaga, o le faatauina atu o SUVs Ecosport, Kuga ma Edge, na siitia 21% pe a faatusatusa i le vaitaimi tutusa o le 2017, lea e tutusa ma le sili atu i le 259 afe iunite na faatauina atu.

O le mea moni, e sili atu ma le tasi i le lima Fords fa'atau atu i le Old Continent o SUVs, o se fa'asologa o le a tupu i le isi tausaga.

O lo'o fa'aauau pea ona pa'u'u taavale laiti

O le leiloa o le Ford C-Max o le a faʻamaonia ai le naunau o Ford e toe mafaufau i le ofo a le faʻailoga i le maketi i Europa. O le mea moni, o le pa'ū o le faʻatauga o minivans ua uma ona mafua ai tagata afaina i le Ford, ma le B-Max ua vaʻaia lona tulaga na ave e Ecosport.

Fa'asoa i la matou Youtube channel

O le faatupulaia o le manuia o SUV ua afaina ai le faatauina atu o le toetoe lava o isi ituaiga uma, ae o MPV poʻo MPV, aemaise lava laʻititi ma feololo, ua sili ona afaina.

O se tasi o vaega laiti na sili ona lagona ai lenei suiga o taavale laiti B-segment. O lea, o faʻataʻitaʻiga e pei o le Opel Meriva, Citroën C3 Picasso, Hyundai ix20 ma Kia Venga na tuʻuina atu i le Opel Crossland X, Citroën C3. Aircross, Hyundai Kauai ma Kia Stonic. O se tasi o nai mea e tetee i lenei vaega o le Fiat 500L.

Punaoa: Automotive News Europe

Faitau atili