Fiat Punto sui sui ua taunuu i le 2016

Anonim

Toeitiiti atoa le 10 tausaga talu ai na faʻalauiloa ai e Fiat le augatupulaga o loʻo iai nei Punto. Ose galuega fa'apisinisi umi ma na'o sina fa'afouga. O lona sui ua taunuu i le 2016.

O loʻo faʻaauauina e le Fiat lona toe faʻatulagaina ma i le 2016 le faʻataʻitaʻiga o le a avea ma ivi tua o le faʻailoga i Europa e tatau ona taunuu: o le sui o le Fiat Punto. E tusa ai ma le Automotive News, o le faʻataʻitaʻiga fou e tatau ona oʻo atu i tagata faʻatau i le 2016.

Ae leai ni faʻamatalaga faʻapitoa, o loʻo faʻamoemoeina o le sui o le Fiat Punto e mafai ona taʻua 500 Plus. O se faʻataʻitaʻiga e tatau ona faʻafetaui manaoga avanoa o faʻataʻitaʻiga B-vaega ma le sitaili ma le mamanu o le 2nd faʻaonaponei o le Fiat 500. O nei mea uma i totonu o le 5-faitotoa tino.

Faatasi ai ma lenei fuafuaga, o le sui o le Fiat Punto e ono amata ona faʻatau atu i isi maketi, e pei o Amerika. Matou te manatua o le maketi i Amerika i Matu ua faʻamauina se manaʻoga tele mo le Fiat 500, peitaʻi o lipoti mai le faʻailoga lava ia o loʻo faʻaalia ai o tagata faʻatau i le "lalolagi fou" e manaʻo i le faʻataʻitaʻiga ia sili atu ona limafoai. O le Fiat 500 Plus e mafai ona avea ma vaega o loʻo misi i lenei paso, e tali atu i manaʻoga o maketi eseese e lua, ma ausia ai le tamaoaiga tele o fua.

Punavai: Automotive News

Faitau atili