Na malilie le Toyota ma PSA e fa'atau atu le falegaosimea latou te gaosia ai le Aygo, 108 ma le C1

Anonim

E oʻo mai ia Ianuari 2021, o le fale gaosimea o loʻo gaosia ai tagatanuu o le pisinisi faʻatasi i le va o Toyota ma PSA. o le a 100% umia e le ituaiga Iapani . O lenei faʻatauga na mafai ona faʻafetai i se fuaiupu i le maliliega na faʻatuina i le va o kamupani e lua i le 2002. Faatasi ai ma lenei faʻatauga, ua valu nei fale gaosi oloa a Toyota i luga o eleele Europa.

Faatasi ai ma le gafatia e gaosia ai le 300,000 iunite i le tausaga, o le falegaosimea i Kolin, Czech Republic, o loʻo i ai le Toyota Aygo, Peugeot 108 ma le Citroën C1 . E ui i le suiga o le pule, ae ua uma ona faʻamaonia o le a faʻaauau pea ona gaosia e le fale gaosi oloa le tupulaga o loʻo nonofo i le taulaga.

E ui ina taʻua e Toyota "ua faʻamoemoe e faʻamautu le gaosiga ma galuega i le fale Kolín i le lumanaʻi", e le o manino lava poʻo fea faʻataʻitaʻiga o le a gaosia iina. O le faasologa o le toatolu o tagata o le aai e le o mautinoa. ma e le o iloa po o fea faʻataʻitaʻiga o le a faʻaaogaina i luga o le laina gaosiga a Czech.

Citron C1

Fa'ata'ita'iga fou ile ala

I le faaopoopo atu i kamupani e lua na faʻasalalau le faʻatauga o le Kolin plant e Toyota, na fa'ailoa mai fo'i le taunu'u mai o se ta'avale fa'akomepiuta fou mo le fa'ailoga Iapani — Berlingo, Partner/Rifter ma Combo e faamoemoe e manumalo i le “uso” lona fa.

O le taunuuga lea o le faiga faapaaga i le va o kamupani e lua mo le gaosiga o taavale faapisinisi mama lea na amata i le 2012 ma o le taunuuga muamua o le Toyota PROACE.

Fa'asoa i la matou nusipepa iinei

Fa'atulaga mo le taunu'u mai i le 2019, o le fa'ata'ita'iga fou Toyota o le a gaosia i le fale gaosi PSA i Vigo, Sepania. I le taimi nei, na faʻaalia foi o le a auai Toyota i le atinaʻeina ma le faʻatauina o tau o le isi augatupulaga o taavale faʻatau pisinisi mama na gaosia e le kamupani faʻatasi.

Peugeot 108

Faitau atili