Toyota Yaris fou (2020). Su'ega muamua i PORTUGAL

Anonim

Sa matou i ai i lana uluai faʻaaliga faʻaalia, ae o lea ua mafai ona matou taʻitaʻia le fou Toyota Yaris , o le tupulaga lona fa o le SUV Iapani, masalo o le tasi lea na maua ai le tele o le fia iloa, e oo lava i le auala na agai atu ai Toyota i le atinaʻe.

I le mulimuli ai i le faatonuga a Peresitene Akio Toyoda, o le Yaris fou foi na le toe avea ma "Toyota le fiafia".

O loʻo i ai se vaʻaiga manino ma muamua, ma le Toyota Yaris fou e pupuu ma lautele, ma faʻapuupuu atu nai lo le muamua, e ui lava o le uili ua tupu i le 50mm. I se isi faaupuga, o vaega e matua ese lava - sili atu "muscle" ma sili atu le malosi o laina, ae sili atu foi le lautele.

Toyota Yaris 2020

O le aveta'avale autu o lenei "fouvalega" o le TNGA (Toyota New Global Architecture), iinei i lona GA-B variant, lea e afaina ai foi le tulaga o le avetaavale - 60mm i tua atu nai lo le taimi muamua, e sili atu i le ogatotonu o le taavale. O le avetaavale foi e nofo i lalo, fesoasoani i le ogatotonu o le kalave 15mm latalata i le eleele.

E le gata i lea, o le GA-B fou o loʻo i ai le faʻamanuiaga o le faʻateleina o le faʻamaualuga o le fausaga e 35% nai lo lona muamua, lea o le a tuʻuina atu ai le faʻamalologa faʻavae malosi e galue lelei.

Fa'asoa i la matou nusipepa

O faʻamalologa, e ui lava ina faʻatumauina le faʻatulagaina tutusa e pei o le muamua - MacPherson i luma ma torsion bar i tua - e iai ni mea faʻapipiʻi fou ma sili atu elemene mautu, faʻamautinoa le sili atu le lelei, e tusa lava pe sili atu le manaʻomia o le taʻavale. E moni ea?

Na taʻitaʻia e Diogo se iunite muamua o le Toyota Yaris fou i Potukale - o se isi faʻasalalauga faʻavaomalo i lo tatou atunuu - ma o faʻamatalaga muamua i tua atu o lana uili e folafola. E te iloa foi isi vaega o le Yaris fou, e pei o le tele o meafaigaluega o le a iai i le lumanaʻi:

O afea e te taunuu ai i Potukale?

Ole Toyota Yaris fou ua fa'atulaga e taunu'u mai i Potukale i le masina fou o Iulai, fa'atasi ai ma afi fa'amaonia e lua. O LE hybrid , o loʻo i ai se afi e le masani ai 1.5 l tolu-cylinder afi e galue e tusa ai ma le taamilosaga sili ona lelei Atkinson, lea e faʻamaonia ai le benchmark 40% lelei; o le a 1.0 afi penisini mama tolu-silinder - o lenei tupulaga o le a le maua Diesel.

E tusa ai ma tau, o nei mea o le a faʻalatalata atu i le aso amata o faʻatauga o le faʻataʻitaʻiga fou.

Ma o le mea moni, e le mafai ona galo ia i matou le "pomu" GR Yaris , o le anabolic version e foliga mai na sau saʻo mai le WRC i luga o auala:

Faitau atili