E iai le tagata faigaluega fou a Jaguar. O ia o José Mourinho

Anonim

O se amepasa faʻailoga manu, José Mourinho faatoa faʻaopoopoina se isi faʻataʻitaʻiga i lana faletaavale, o le Jaguar F-Pace. O le Potukale na tuʻuina atu e le kamupani gaosi Peretania ma le faʻataʻitaʻiga Numera 100 000 o le Jaguar F-Pace crossover, e ui lava na faʻamalosia le au Potukale e "galue" e manumalo ai ...

Jaguar F-Pace

Ina ua uma ona avea ma se tasi o foliga i le faʻalauiloaina o le taʻavale e lua nofoa, na talia e le faiaoga Potukale o Manchester United, i le taimi lea, e sili atu. E le gata o le ofuina o le ofutino tagata faigaluega a Jaguar, ae e oo lava i le auai i le laina faʻapotopotoga e fesoasoani e faʻapipiʻi lou lumanaʻi Jaguar F-Pace.

Sa ou fesoʻotaʻi ma Jaguar mo le tele o tausaga. I le 2014, o aʻu o le tagata muamua na mauaina le F-Type Coupe ma o lea ua ou 100,000th tagata faʻatau o le Jaguar F-Pace. O se mea e sili ona faapitoa.”

Jose Mourinho

Jaguar F-Pace ma Mourinho "feiloai" i le Arctic

O lenei aafiaga fou a José Mourinho ma Jaguar, lea na pueina i luga o le vitio, e tupu ina ua uma ona auai le faiaoga Potukale, i le 2016, i se aafiaga o le avetaavale i tulaga ogaoga, i tua tonu o le uili o le F-Pace, lea na tupu. i le Arctic Circle.

O le faatonu o le mamanu a Jaguar, Ian Callum, na ia taʻua le asiasiga a Mourinho i le fale gaosi oloa, ma fai mai "o se faʻaaloalo le i ai o se tasi o faiaoga lakapi sili i le lalolagi o loʻo faʻauluina le F-Pace, o la matou SUV na palotaina o se tasi o sili sili ona lelei. faiaoga lakapi i le lalolagi, le taavale sili ona lelei ma sili ona matagofie i le lalolagi i le 2017. E pei o José Mourinho, o le F-Pace e uiga uma lava i sitaili a le tagata lava ia ma le faatinoga e le masani ai.

Faitau atili