Ua ulufale Jaguar F-PACE i Frankfurt e tetee atu i le kalave

Anonim

O le ta'avale ta'aloga muamua a le aiga a Peretania, o le Jaguar F-PACE, na tete'e i le kalave e ala i le fa'atinoina o se fa'ailoga 360-tikeri e le'i tupu muamua i le afiafi o lana fa'aaliga muamua i le lalolagi, fa'atulaga mo le aso nei i le Fa'aaliga Ta'avale a Frankfurt.

O le Jaguar F-PACE na faatelevaveina i luga o se fausaga faufale faʻapitoa aʻo ia uia le 19.08 mita le maualuga o le matasele tele, faʻatasi ai ma malosiaga ogaoga o le 6.5 G. Stunt pailate Terry Grant na tuʻuina atu i le lua masina o meaʻai ma aʻoaʻoga faʻaletino malosi e faʻamautinoa ai o lou tino sa lelei. saunia e tetee atu i le malosi o le 6.5 G, lea e sili atu nai lo malosiaga o loo lagolagoina e pailate vaalele.

Jaguar F-Pace

Na alu ni nai masina o fuafuaga ina ia mautinoa e mafai e le taʻavale ma le pailate ona faʻamaeʻaina lenei luʻitau e leʻi tupu muamua. Sa su'esu'eina e se vaega o tagata tomai fa'apitoa e fa'ainisinia sivili, mathematicians ma tagata tomai fa'apitoa mo le puipuiga o vaega tonu e feso'ota'i ma le fisiki, tulimanu, saoasaoa ma fua. Na sologa lelei mea uma.O le tuʻuina atu o le Jaguar F-PACE ua faʻatulagaina mo le aso i le Frankfurt Motor Show.

Mulimuli i mea uma na tutupu i luga o la matou upega tafaʻilagi.

Faitau atili