Jaguar F-PACE: British SUV na tofotofoina i le tapulaʻa

Anonim

Mai le vevela vevela ma le pefu o Dubai i le aisa ma le kiona o Suetena i matu, o le Jaguar F-PACE fou ua faʻataʻitaʻiina i le tapulaʻa i nisi o siosiomaga sili ona leaga i luga o le paneta.

Ole ta'aloga fou a Jaguar e fa'amoemoe e tu'uina atu se tu'ufa'atasiga o fa'atinoga maualuga, mamanu ma le fa'atinoga. Ina ia mautinoa o loʻo faʻatinoina uma faiga e oʻo lava i lalo o tulaga sili ona ogaoga, o le Jaguar F-PACE fou ua faʻatautaia se tasi o polokalame suʻega sili ona faigata i le talafaasolopito o le ituaiga.

E LEʻI MISIA: Na matou o e suʻe le veni sili ona vave i luga o le Nürburgring. E te iloa o le a lea mea?

JAGUAR_FPACE_COLD_05

I le fale o Jaguar Land Rover i Arjeplog, i matu o Suetena, o le averesi o le vevela e maualuga atu i luga -15°C ma e masani ona pa'ū i le -40°C faatasi ai ma ona sili atu i le 60km o auala suʻesuʻe faʻapitoa faʻatasi ai ma aʻega mauga, aʻega ogaoga, saʻo saʻo maualalo ma. vaega i fafo-auala o fanua lelei mo optimizing le calibration o le fou 4 × 4 traction system (AWD), Dynamic Stability Control ma fou tekinolosi Jaguar e pei o le All-Surface Progress System.

I Dubai, o le vevela o le ambient e mafai ona sili atu i le 50º C i le paolo. Pe a faʻaalia taavale i le susulu saʻo o le la, e mafai ona oʻo atu le vevela o le fale i le 70°C, naʻo le maualuga o le tau e faʻamautinoa ai o mea uma mai le faʻapipiʻiina o le ea malulu i le infotainment touch screens e galue lelei e oʻo lava i le maualuga o le vevela ma le susu.

FESOASOANI: Le Jaguar F-PACE fou i le Tour de France

O le Jaguar F-PACE fou na faʻataʻitaʻiina foi i luga o auala iliili ma auala mauga. O le taimi muamua lea ua aofia ai i se polokalame su'ega a Jaguar lenei tulaga tulaga ese ma lu'itau, ma o le mea tonu lava lea o le gauai atu i auiliiliga o le a fesoasoani i le taamilosaga muamua o taaloga a Jaguar e avea ma faailoga fou i lona vaega.

O le fa'aaliga muamua o le Jaguar F-PACE fou o le a faia i le Frankfurt Motor Show ia Setema 2015.

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili