DS 3 Kafe Racer. I le tofo o le matagofie ma le vintage

Anonim

O se gaioiga na fanau mai i Peretania Tele, o le faaupuga "Café Racer" na amata i le amataga o le 1960s i totonu o le au uila afi a Peretania, o latou elemene na masani ona feoai i auala o Lonetona i luga oa latou uila afi, i se ituaiga o tusitusiga na alu i le tele o cafes.

Ua salalau atu i le lalolagi atoa, mai Europa i Iapani, ui atu i Amerika, o le masani i aso nei e tutusa ma le taugata ma le paʻi o papa, faʻapipiʻiina i uila afi faʻapitoa, faʻatasi ai ma mea faʻapitoa faʻapitoa, ae faʻapea foʻi neo-vintage.

O mataupu faavae o loʻo taumafai le Farani DS e faʻaoga nei i le "malo" o taavale, faatasi ai ma le fausiaina o le lomiga faʻatapulaʻa DS 3 Café Racer.

DS 3 Cafe Racer fa'atapula'aina lomiga 2018

Se afi tasi, tele elemene teuteu

Faʻavae i luga o se afi e tasi, o le 1.2 PureTech 110 S&S petrol block, faʻatasi ma le ono-saosaoa faʻasalalau otometi (EAT6), o lenei talosaga fou faʻatasi faʻatasi e le DS ma le BMD design studio, e nafa ma teuteuga uma, faʻamaonia o ia lava, aemaise lava. , mo le ata vali tuai o Creme Parthénon i luga o le taualuga.

Va'ai le ata ma iloa le uiga o elemene ta'itasi:

DS 3 Cafe Racer fa'atapula'aina lomiga 2018

Faʻatasi ma faʻailoga faʻapitoa i luga o le pulou ma faitotoʻa, faʻapea foʻi ma teuteuga i luga o le siʻusiʻu ma shark fin aileron, e saofagā foi i le toe foʻi mai, o lanu e lima o loʻo avanoa - Pearl Black, Encre Blue, Saphir Green ma Ruby Red, faʻatasi ai ma le Platinum. Efuefu i ata - ma uili alumini 17'' BELLONE fa'apitoa ile Glossy Black, fa'atasi ai ma fa'amau uili ile Cream Parthénon.

E fa'apena fo'i le fa'apolopolo lanu uliuli ma puipui puipui fa'atasi ma lanu lanu, o le chrome numera plate beautifier, 'au faitoto'a ma fa'ata fa'ata i le uliuli iila, fa'amau i matte uliuli ma fa'amalama i tua.

Swipe le ata:

DS 3 Cafe Racer fa'atapula'aina lomiga 2018

Tulaga masani ma totonu matagofie

I totonu o le fale, o le Café Racer agaga o loʻo matauina i luga o le dashboard i Creme Parthénon, i luga o nofoa faʻataʻitaʻiga taulima-ituaiga (filifiliga i le Trinitarian Brown Nappa Paʻu) ma le lanu kulimi pito i luga. Le tutusa, faʻafuaseʻi, i luga o le uili paʻu ma luga o le visor panel meafaigaluega.

Faʻatasi ai ma le 7" touchscreen ma le faʻaogaina o fesoʻotaʻiga, o le DS 3 Café Racer o loʻo i ai foi se Faʻaaliga Faʻata, mo le saogalemu ma le faʻaogaina o le telefoni (Apple CarPlay poʻo MirrorLink protocols), ma le DS Connect Box, lea e mafai ai e le avetaʻavale ona avanoa i mea eseese. auaunaga.

Swipe le ata:

DS 3 Cafe Racer fa'atapula'aina lomiga 2018

Mo le €25,632… e aunoa ma mea fa'aoga fa'alelei

I le fa'aopoopoga i le ta'avale, o lo'o ofoina atu fo'i e le DS se fa'asologa atoa o mea fa'aoga fa'apitoa, e pei o sikafu silika, i le uliuli ma le kulimi, ma fa'ailoga e toe gaosia ai ata o le fa'ata'ita'iga.

I Potukale, o lenei lomiga faʻatapulaʻa DS 3 Café Racer ua avanoa nei, mo se tau e amata ile 25 632 euros.

Faitau atili