DS 3 Crossback "Pu'e". O le SUV fou fa'akomepiuta Falani fou lea

Anonim

E le moe le initaneti ma, masina aʻo lumanaʻi lona faʻaaliga aloaia i tagata lautele - ia Oketopa, i le Paris Salon -, ua mafai ona tatou vaʻai pe faʻapefea le fou ma le le masani ai. DS 3 Crossback , o se talosaga fou mo le fa'ailoga fa'atauva'a fa'atauva'a SUV; mafai ona tauva o faataitaiga e pei o le Audi Q2 ma Mini Countryman; ma e foliga mai, o le sui tuusao i le DS 3 - o le a tumau pea i luga o le faʻatau, i le mataupu faavae, seia oʻo i le faaiuga o le sefulu tausaga.

O ata o le resitalaina o pateni, na tuʻuina mai e le Worldscoop forum, faʻaalia se mamanu e aʻafia uma e le DS 3 ma le DS 7 Crossback. E le gata i lea, e mafai ona tatou vaʻaia ni faʻaaliga se lua o le faʻataʻitaʻiga - vaʻavaʻai i le togafitiga o le grille pito i luma, uili ma le numera o le manava i tua.

Fa'aaafiaga 3 ma le 7 Crossback

O le pito i luma o loʻo puleaina e le tele o le grille, faʻatasi ai ma le pito i luma o loʻo faʻapipiʻi i ai, pei o le DS 7 Crossback. E ui lava i le mulimuli i le faʻataʻitaʻiga tutusa e pei o le uso matua, o le pito i luma optics e faia se tipi faʻapitoa, vaʻaia e le laina motumotu i luga o latou. O moli o le ao o loʻo mulimulitaʻia foʻi le "fua" mo le DS 7 Crossback, faʻatulagaina i luga.

DS 3 Crossback Pateni

O lenei faʻaaliga e faʻaalia ai se tulaga maualuga o meafaigaluega. Fa'amata'i le fua o le fa'asologa, mo se fa'ata'ita'iga

O le itu o loʻo matou vaʻai ai i le tele o le DS 3 faʻamalosi, e taʻua o le faʻapipiʻiina o le "fin" i luga o le B-poutu - o le elemene vaʻaia sili ona iloga o le DS 3 o loʻo iai nei - e ui lava i le lima-faitotoa tino. Ia maitauina foi pou uliuli A, B ma C, e pei lava o le DS 3. Ia maitauina foi le mea e le masani ai le tafatolu faʻamalama - o le atuatuvale i lalo o le tino, lea e "puʻeina" le malamalama ma fesoasoani e faʻaitiitia le iloa o le maualuga o le tino.

DS 3 Crossback Pateni

E lua ta'avale ta'avale mo fa'asologa sili atu ona malosi

I le pito i tua, matou te toe foʻi atu i le DS 7 Crossback aʻafiaga, aemaise lava i le pito i tua, faʻatasi ma le pito i tua. Ae o loʻo i ai eseesega: o le numera o loʻo i luga o le paʻu nai lo le siʻusiʻu ma e sili atu le taʻaloga / faʻamalosi paʻi e tu i fafo, faʻatasi ai ma lua taʻamilosaga ma lapoʻa taʻavale e vaʻaia, a itiiti mai i se tasi o faʻaliliuga. .

DS 3 Crossback Pateni

O lo'o mulimuli i luma le fa'ata'ita'iga o lo'o va'aia ile DS 7 Crossback

totonu eseese

O totonu foi na "puʻeina", ma e pei ona avea ma faʻailoga o le DS, e tatau ona faʻamoemoeina le faʻaeteete i lana faʻaaliga. O le mamanu taimane i le ogatotonu o le dashboard, lea e tuʻufaʻatasia ai le faʻaogaina o le ea ma faʻatonuga eseese, vave ona tu i fafo; fa'aulu i luga o le fa'aoga o le infotainment system's touchscreen - o se fofo e ese mai le mea na matou maua i le 7 Crossback.

DS 3 Crossback Pateni, totonu
O totonu o loʻo folafola mai, e pei o le DS 7 Crossback, o le faʻailoga tele.

O le faʻamafanafanaga tutotonu, i le isi itu, e mulimuli i le "fua" tutusa ma lona uso matua, ma laina e lua o faʻamau i itu o le pusi pusa. E mataʻina foʻi le laulau meafaigaluega, lea e foliga mai o loʻo faʻaogaina atoatoa, pei o luga o le Crossback lapoa.

O loʻo tumau pea le faʻatali mo se isi lua masina (pe a ...) ia iloa, "ola ma lanu", le DS 3 Crossback fou.

Fa'asoa i la matou Youtube channel.

Faitau atili