Fou DS 3 Crossback i lona ala i Pale. O le a avea ma sui o le DS 3?

Anonim

Fa'ailoa i le 2010 i lalo o le Citroën brand - o le DS o le a na'o se fa'ailoga tuto'atasi mai le 2014 -, le DS 3 ua uma ona talosaga mo se sui mo sina taimi. E valu tausaga o galuega ma toe faaleleia e lua mulimuli ane na faatonuina.

Ua tele tausaga o salalau tala e uiga i lē na suitulaga iā te ia, ma e foliga mai e lē o le mea lea o le a tatou vaai ai iā te ia. O le pule malosi o le maketi e manaʻomia se isi ituaiga o fofo, o lea i le isi Paris Motor Show, ia Oketopa, o le a tatou vaʻai i le DS 3 Crossback , o se crossover compact fou, ono tauva o talosaga e pei o le Audi Q2 ma le Mini Countryman.

O le DS 3, i le isi itu, e tatau ona faʻaauau pea ona faʻatau atu seʻia oʻo i le faaiuga o le sefulu tausaga - o loʻo fuafuaina se isi faʻafouga, aemaise lava i tulaga o mea faʻatekonolosi - ae, i le taimi nei, e leai se mea e iloa e uiga i se sui tuusaʻo.

Citron DS3

O le DS 3, i lona tulaga muamua, o loʻo i lalo o le Citroën brand

Mo faʻamoemoega uma ma faʻamoemoega, o le DS 3 Crossback o le a avea ma se mea e suitulaga i le DS 3 - tolu-faitotoa faʻataʻitaʻiga ua faʻatau atu ma itiiti ifo, lea e faʻamaonia ai le filifiliga a le tele o tagata gaosi oloa e faʻaumatia lenei ituaiga o tino mai a latou faʻamaumauga. . Ma o le "vevela" faʻataʻitaʻiga i aso nei e le masalomia o le mea lea e taʻua o ia lava SUV poʻo Crossover.

O le maketi (mo taʻavale faʻapitoa) o loʻo agai atu i SUV laiti nai lo le tolu-faitotoa. O lea o le ai ai se talosaga ese (mai le 3).

Stéphane Le Guével, Ulu PSA Group UK

FOLLOW US ON YOUTUBE Subscribe to our channel

O le a le mea e faamoemoeina?

O le DS 3 Crossback fou e tatau ona taia le maketi i le amataga o le 2019. E tusa ai ma Guével, i faʻamatalaga i le Autocar, aua le faʻamoemoeina se mini-DS 7 Crossback. O le DS 3 Crossback o le ai ai se sitaili maʻoti, faʻatasi ai ma faʻamatalaga i le DS 3 o loʻo iai nei - o le "fin" i luga o le pou B o le mea o loʻo iai nei o loʻo faʻamoemoe e iai - ma e faʻamoemoe e faʻatoluina le faʻatau atu o le DS 7 Crossback.

DS 7 Crossback
Le SUV muamua o le ituaiga

O le DS 3 Crossback o le a amataina le faʻavae fou a le vaega Farani mo faʻataʻitaʻiga faʻatusatusa, e taʻua o le EMP1 - lea o le a avea foi ma faavae mo le sui o le Peugeot 208 ma Opel Corsa - faʻapea foʻi ma le avea ma taʻimua o le vaega i tulaga o 100% taavale. eletise. O le eletise eletise e faʻamoemoe e muamua ona iloa i Pale, ma o le a faʻalauiloaina i le taimi lava e tasi e pei o suiga ole afi afi.

O le a avea ma DS le aveina o trams i le vaega Farani - e le gata mo le auai i le Formula E, ae mo mafuaaga tau. E fetaui lelei mo fa'ailoga fa'apitoa e fa'alauiloa ai, a'o latou fa'atauina tau maualuluga ma sili atu ona faigofie ona fa'amalieina le tau maualuga o tekonolosi eletise.

Faitau atili