DS o le a tuʻuina atu isi faʻataʻitaʻiga e tolu. Ma o le isi o le a avea ma SUV compact

Anonim

Ina ua uma ona faia lana amataga i le vaega SUV i le amataga o lenei tausaga, faatasi ai ma le tuʻuina atu o le DS 7 Crossback i le Geneva Motor Show, o le faʻailoga Farani o le a faʻaauau pea ona peti i le mea e sili ona lauiloa o le maketi.

O le sini o le fausia lea o se laina ma ni fuafuaga eseese se ono, ma mo lena DS o le a faʻalauiloa isi faʻataʻitaʻiga e tolu i le 2020, faʻaopoopo i le fa o loʻo iai nei: DS 3, DS 4, DS 5 ma DS 7 Crossback. E te le manaʻomia le avea ma se "ace" i le matematika e faʻamaonia ai o loʻo totoe i matou ma faʻataʻitaʻiga e fitu atoa, o lona uiga, o se tasi o faʻataʻitaʻiga o loʻo iai nei o le a faʻagata. Ae o fea?

I le faaiuga o le tausaga talu ai na i ai tala o loʻo mafaufau le faʻailoga e sui le DS 4 ma le DS 5 i se tasi faʻataʻitaʻiga - faʻaaogaina le igoa o le DS 5. Ae ui i lea, o le ulu o le PSA i Peretania, Stéphane Le Guével, na fautua atu ia Autocar. o ai e mafai ona i totonu o le paipa e faʻagata o le DS 3.

E ui lava o le taimi nei o le faʻatau sili ona lelei o le faʻailoga Farani - o le faʻataʻitaʻiga na maua se faʻaleleia i le tausaga ma le afa talu ai -, o le tulaga i le vaega o SUV faʻapitoa e mo le faʻaitiitia o le faʻatau i le tau o le vaega SUV le maalofia:

O le maketi faʻatusatusa o loʻo agai atu i SUV laiti i le tau o faʻataʻitaʻiga tolu-faitotoa. O le mea lea, i le lumanaʻi, o le ai ai se ofo ese mo le DS 3.

Stéphane Le Guével, ulu o le PSA UK

Faʻafuaseʻi pe leai, o le isi faʻataʻitaʻiga o le a faʻalauiloaina e le faʻailoga o le a avea tonu ma se SUV faʻapitoa mo le vaega B. Ma e tusa ai ma Stéphane Le Guével, o lenei faʻataʻitaʻiga o le ai ai se foliga tulaga ese ae le o foliga o se pepe DS 7.

DS 7 Crossback

Mo le taimi nei, o mea uma e faʻaalia ai o le taunuu mai i luga o le maketi o lenei SUV faʻatusatusa o le a tupu i le 2019, ma faʻamoemoe e maualuga: e oʻo atu i le tolu faʻatauga o le DS 7 Crossback.

Ma talanoa e uiga i le DS 7 Crossback (i ata), e tatau ona taunuu i Europa i le 2018, ma e mautinoa o le SUV o le ai ai se faʻasologa faʻapitoa mai le tautotogo o le 2019, ma le 300 hp o le mana, 450 Nm o le malosi, traction i uili e fa ma le 60 kilomita autonomy i le 100% eletise.

Faitau atili