Ole Hyundai Kauai ua toe fa'afouina o lo'o taunu'u mai ma fa'atasi ai ma le N Line version

Anonim

Fa'alauiloa i le 2017, le Hyundai Kauai e le gata o se SUV laiti manuia tele, o se tasi foi o ituaiga sili ona multifaceted ituaiga o Korea i Saute.

E le gata o loʻo i ai Kauai ma afi penisini ma tiso, o le SUV muamua / crossover i le vaega e iai le 100% eletise eletise ma, talu ai nei, na maua ai foʻi se faʻasologa faʻapipiʻi - e leai se faʻaletonu o filifiliga.

Ae o le tulaga i le mea o se tasi o vaega sili ona tauva taavale i le taimi nei, o loʻo saunia e Hyundai le faʻafouina o le faʻataʻitaʻiga o lona faʻaaliga mulimuli e na o ni nai vaiaso le mamao.

Hyundai Kauai teaser

O le a le mea o lo'o fa'aalia e le teaser?

Seia oʻo i lena taimi, o le Hyundai Kauai faʻafouina poʻo le faʻafouina o loʻo faʻamoemoeina ma se seti o faʻataʻitaʻiga, faʻaalia i se seti o ata.

Fa'asoa i la matou nusipepa

Ma, e pei ona mafai ona e vaʻaia, o loʻo i ai suiga tetele i luma o le Kauai, lea, e tusa ai ma le faʻailoga, o loʻo faʻamoemoe e tuʻuina atu i le taimi lava e tasi le tele o le taulaga ma le taʻaloga, faʻaalia le "Sensuous Sportiness" design typology.

Hyundai Kauai teaser

E mafai ona e vaʻai i le teaser o loʻo latou vaʻaia le vaeluaga o mata, faʻatasi ai ma moli o le ao i le pito i luga e vavae ese mai i lalo. Ae ui i lea, o le tuʻufaʻatasia o le faʻaulu faʻapipiʻi i totonu o le paʻu e sili ona tu mai, foliga sili atu ona matagofie, aua e le o toe tuʻufaʻatasia i totonu o niches palasitika lanu efuefu e faʻalautele mai le puipuiga o le uili.

O le isi tala fa'atalitali tele o le Hyundai Kauai N Line (ata pito i luga), o se suiga fou e sili atu le taʻaloga, e pei ona tatou vaʻaia i isi faʻataʻitaʻiga o le ituaiga.

O le Hyundai Kauai ua uma ona avea ma se tasi o SUVs laiti e sili ona manaia e ave, ae faʻamoemoe o le N Line o loʻo faʻatasi foi ma se tulaga faʻamalosi faʻapitoa lea na maua ai ni taunuuga lelei, mo se faʻataʻitaʻiga, i le i30 N Line.

E leai nisi faʻamatalaga e uiga i lenei faʻafouga mo le Hyundai Kauai ua faʻalauteleina, ae o se faʻamatalaga mulimuli, o se tasi o tala sili ona faʻamoemoeina. Hyundai Kauai N , ua uma ona "maua" i suʻega i luga o le Nürburgring circuit, ma nisi o tala e faʻailoa mai e mafai ona sau ma le 2.0 l tutusa o le i30 N!

Faitau atili