Kia Stonic. O ata muamua o le SUV compact fou

Anonim

A o matou agai i luma i le faaiuga o le tausaga talu ai, o le 2017 o loʻo faʻatusalia mo Kia lana oloa sili ona leaga. I le faaopoopo atu i le taunuu mai i luga o le maketi o le hybrid Niro ma le faʻafouga i le Carens minivan, Kia faʻafeiloaʻi i le afa muamua o le tausaga le augatupulaga fou o le Picanto city car ma le Rio utility vehicle.

E pei ona valoia, o le lisi o foliga fou e mulimuli i se SUV fou B-vaega, o lona igoa e leʻi faʻamaonia - e oʻo mai i le taimi nei. O lona igoa o Kia Stonic ma o le a oʻo atu i maketi Europa (e aofia ai Potukale) i lenei tausaga.

O le igoa "Stonic" e tuʻufaʻatasia ai upu "Speedy" ma le "Tonic" i se faʻamatalaga i faaupuga e lua o loʻo faʻaaogaina i fua musika.

Fa'aosofia i foliga ma galuega a SUVs tetele i le va'aiga, e tusa ai ma Kia o le a sili ona fa'ata'ita'i fa'ata'ita'iga a le ituaiga, i totonu ma fafo. O ata e mafai ona e vaʻaia i lalo, faʻaalia e Kia, faʻamoemoeina le faʻataʻitaʻiga gaosiga.

Kia Stonic

O le laina o le taualuga o loʻo tafe i luga o le tino, faʻatasi ai ma faʻamau lanu uliuli o le taualuga ma se mamanu muamua, faʻailoga le talatala talavou ma taʻaloga, faʻapea foʻi ma le mata o le LED i luma ma tua. O se fa'ata'ita'iga fa'apitoa a Europa: "laina fa'alava manino, fua fa'atusatusa ma le ogatotonu maualalo o le kalave".

O le fale, i le isi itu, e atagia mai ai foliga i fafo, faʻatasi ai ma "laina saʻo, luga lamolemole ma foliga geometric". I le taimi nei, o tekinolosi ma ergonomics sa i le fatu o atugaluga o tagata mamanu a Kia, lea e atagia mai i totonu o fofo.

O le fa'aaliga a le Kia Stonic i le lalolagi atoa e fa'amoemoe e faia i le taumafanafana, ma le faletele o Frankfurt, e faia ia Setema, o le nofoaga sili lea ona foliga mai mo ana fa'aaliga lautele.

Faitau atili